Blind Postat Martie 14, 2007 Partajează Postat Martie 14, 2007 Ce difuzoare imi puteti recomanda, cu diametrul de 13 cm, pentru auto? Casetofonul de pe masina e un clarion 4x50W; difuzoarele actuale sunt tot niste clarion-uri, insa nu prea ma multumesc. Ceva sugestii? Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Martie 14, 2007 Partajează Postat Martie 14, 2007 Zii omule o suma care ai fii dispus...sa o daiSi te lipesc eu de niste difuzoare beton de la Focal ! :yawinkle: Link spre comentariu
Blind Postat Martie 14, 2007 Autor Partajează Postat Martie 14, 2007 Am cautat de curiozitate pe google focal (e adevarat, nu ma pricep prea tare la difuzoare, china rulez ). Sa mor cand am vazut pretul pt un sub de 13cm...."doar" 9 mil. Super scule, oricum...Momentan sunt in prospectare de piata, nu pot sa ma avant la foarte multi bani pt ca e masina parintilor (pe care o mai fur si eu ocazional). Daca ai vre-o super oferta, da-mi un pm :)Problema mare la mine este ca nu am spatiu foarte mult in portbagaj ca sa-l ocup cu un tub (masina e hatchback, insa car diverse cu ea, portbagajul fiind mai mereu ocupat), de-asta am ales solutia inlocuirii vechilor difuzoare cu unele mai performante. Link spre comentariu
Blind Postat Martie 14, 2007 Autor Partajează Postat Martie 14, 2007 Acolo am vazut si eu firma recomandata de Bogdi16...si am salivat putin.... Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Martie 14, 2007 Partajează Postat Martie 14, 2007 Hai ca vb pe mess...ca vad ca esti online.Ps: eu ti-am recomandat Focal ca fiind o firma de top in car audio...am folosit multe difuzoare de la ei si toate m-au incantat la ureche!Desigur...sunt si o gramda de solutii low budget care vor fii arhiisuficiente pt o auditie placuta in masina. Link spre comentariu
Vizitator Rafy Postat Martie 15, 2007 Partajează Postat Martie 15, 2007 Blind eu iti recomand astea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare ... CS/CS2105/ le are un prieten pe masina si se aud extraordinar de bine :supz: :smt006 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum