Vizitator Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 Iti doresc s-o folosesti sanatos, si fara incidente... ! Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 23, 2016 Autor Partajează Postat Martie 23, 2016 Multumesc mult.O va folosi baiatul meu.Din pacate m-am mai lamurit odata ca unii vor sa se capatuiasca.Ieri dimineata la vama in bors cand sa intre in tara ii opreste politistul de frontiera ca numerele sunt false si ca ii face dosar penal.Numerele sunt de Olanda cele albe cu o litera si 4 cifre despartie de liniute litera si doua grupuri de cifre.Numerele si asigurarea cumparate din Belgia cu 220 euro.Greu am scapat de acolo.Uitandu-ma apoi pe net am vazut ca sunt numere de export valabile cat e valabila asigurarea adica 2 saptamani.A a mai zis ca masina a fost radiata din Belgia in februarie.Incerc sa ii explic ca fiind cu numere temporare asa e normal ,daca nu era radiata era cu numere permanente.Masina are verificarea periodica pana in Septembrie 2016.Gresesc eu undeva?Sau ala chiar avea dreptate?Poate cineva care se pricepe ma lamureste.Nu as mai scoate numere rosii daca pot rezolva inscrierea in 2 saptamani cat sunt astea valabile. Link spre comentariu
cristi71 Postat Martie 23, 2016 Partajează Postat Martie 23, 2016 nu stii ce te asteapta,colega..eu sunt in plin proces de inmatriculare!! un adevarat cosmar,o bataie de joc fara margini,functionarii de la inmatri culari,platiti din banii nostri, sunt acolo sa te incurce,nu sa te ajute! este incredibil ce se intampla,cata incompetenta si bataie de joc la maxim! sa dea Domnul sa reusesti in 2 saptamani, ceea ce in alte tari se face in 2 ore! repet...incredibil! Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 23, 2016 Autor Partajează Postat Martie 23, 2016 Marti sunt planificat la RAR.Apoi pot sa nu mai umblu cu ea pana termin.Totusi la noi in Oradea e altfel nu dureaza lucrurile astea.Teoretic ia o zi maxim doua. Link spre comentariu
cristi71 Postat Martie 23, 2016 Partajează Postat Martie 23, 2016 Am auzit...vino la Calarasi sa vezi dezastru! toti samsarii fug de eventualii cumparatori cand aud ca sunt din Calarasi! Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 6, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2016 Pentru Inmatriculat am avut nevoie de 3 zile cam o ora pe zi.Cel mai mult a durat statul la rand la RAR apoi o ora la copiat acte ,5 minute la finante si vreo 15 minute la politie.Masina este deja cu totul in regula. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Aprilie 6, 2016 Partajează Postat Aprilie 6, 2016 Fain! S`p folositi sanatosi si sa va bucurati de ea. Masini fiabile si bine facute. Grig Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 6, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2016 Multumesc mult.La fel doresc tuturor. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 (editat) Va salut! Intervin si eu aici ca tot se discuta despre masini. Nu am, nu ma pricep si singura masina pe care am condus-o este logan-ul 1.4mpi care mi se pare decenta ca aspect, nu m-a dat pe spate nici la propriu nici la figurat felul in care accelereaza, mie mi s-a parut un pic greoaie. In viitorul apropiat (max 1 an) intentionez sa imi iau o masinuta pe care sa o poata conduce si sotia care este mai putin experimentata si nici eu nu am prea mare experienta in exploatarea motoarelor de masini, dar merg mai bine decat ea. M-ar interesa sa fie fiabila, ieftina la intretinut si ECONOMICA. As vrea sa imi recomandati voi marca/model, consum, pret, tip combustibil folosit. Voi ce ati lua, benzina sau motorina? noua sau sh? cam ce varsta daca sh? se mai plateste taxa de inmatriculare aia care costa cat masina, de s-au dus toti sa le inmatriculeze la bulgari? Vreau sa imi fac o idee de acum sa stiu spre ce ma orientez cand o sa cumpar. Va multumesc voua celor care imi veti raspunde. Nu am citit in urma pe acest topic asa ca daca s-a mai zis o sa ma uit mai tarziu putin cand o sa am timp. P.S. Nu am fite in cap ca sa arate ca ferarri, vreau una care sa ma duca din punctul A in punctul B si sa arate cat de cat decent, adica sa ii stea tablele pe ea, si sa nu ma fac de ras cand trebuie sa merg la o nunta de oameni normali. Ca pret sa inceapa de la 2000 de euro pana pe la un 5000 maximum. concluzie: fiabila si economica. Editat Mai 11, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
one Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 (editat) Dupa parerea mea, daca e masina mica si se parcurg putini km in special in oras unde regimul motorului este variabil, e mai bine sa fie benzina, iar daca este mai mare si greoaie sau se parcurg multi km, atunci diesel, mai ales daca se merge constant cu viteza. Ca masina sa fie economica, ar rezulta una mica pe benzina. In general orice marca este buna, daca masina este bine intretinuta, deci este dificil de facut recomandari in ceea ce priveste marca, doar la o masina noua putem discuta pe marca si model. Eu am o masina diesel si una benzina, pe care o foloseste nevasta-mea. Ea si-a exprimat preferinta pentru aceasta, deoarece este mai mica si face mai usor manevre (parcare) si simte ca raspunsul motorului este mai rapid. Este mai economica pentru ca a costat mai putin si reparatiile m-au costat putin, dar ca si consum costa mai mult decat dieselul, oricum nevasta-mea face cam 10.000km pe an deci renteaza (eu fac peste 20.000). Masina economica: usoara (consuma putin) exemplu: ford Fiesta, VW Polo, Renault Clio, Peugeout 20x. Motor benzina - un pic mai simplu, dupa parerea mea. O marca bine reprezentata si raspandita (grup Renault, VW, Ford, etc.) astfel incat sa gasesti pe la dezmembrari piese nu sa platesti cine stie cat pentru un geam sau o incuietoare de exemplu. Evita marcile exotice si dotarile complexe (comenzi electrice de tot felul, cutie automata), acestea nu isi au locul la o masina economica la mana a doua, decat daca iti place sa repari mereu sau esti pregatit oricand sa cumperi alta. Intreaba si sotia ce masina prefera caci poate Matiz nu ii place... In final tine cont ca o masina scumpa nu e scumpa degeaba, orice produs este un compromis. O masina mare si grea iti da mai multa siguranta in caz de accident, de exemplu, un confort mai mare si poate mai multi km pana o abandonezi. Editat Mai 11, 2016 de one Link spre comentariu
mac01 Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 Tu vrei o masina fiabila, economica, frumoasa si devreme acasa...pana in 5000 euro. Nu gasesti...la banii astia o iei taman bun de investit in ea. Mai strange un pic burtica si ia un logan diesel nou 1,5 dci. 150.000 de km nu te doare capul cu reparatiile si consuma si putin. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 va multumesc pentru sfaturi. mai astept si alte pareri. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 Acum o lună am cumpărat un Ford Fiesta 2008, 1.4 tdci, la 75.000km. A mea e Fiesta Van, e luată de muncă, irelevant, platforma e identică.Mașină excelentă, motor fiabil dacă e întreținut corect, consum 4.5 și 6.5Am șofat 45 automobile, de la 1310 la AMG.Prima impresie, ținută de drum excelentă, aproape că m-a surprins. În condiții de amator, e sudată de asfalt.Robustă, la interior grile cu probleme, se rup ușor. Am trecut peste. Cutie etajată dubios, dar suportabil.Una peste alta, 2600 euro, pentru o mașină în stare aproape de impecabilă, cu consum de Smart... Mai rar. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum