Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumparare autoturism

dan cod

Postări Recomandate

Imi cer scuze nu stiu unde sa postez.Vreau sa cumpar o masina baiatului ceva pana in 4000 de euro.Exclus Opel sau franceze.Am vazut azi o Skoda Fabia din 2006 benzina de 1.2 care mi-a placut.Am nevoie de sfaturi competente,despre ea sau altceva ce s-ar incadra in suma asta.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 87
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

12

• Ion_Bumbu

7

• marius75

6

• DENSUSAN

5

Top autori în acest subiect

Salut, in banii astia poti gasi si GOLF IV ,bine sunt fabricate pana an 2004-2005 dar e superior SKODEI,la FABIA face probleme servodirectia fiind electrica,iar la GOLF sa eviti motorul de 1.4l 16v ca este motor cu probleme(nu le mai descriu dar nu-i un motor fiabil),indicat 1.6 16v.

ps .motorul de 1,2 la SKODA este in 3 pistoane si nu merge echilibrat deloc.

Link spre comentariu

Acum, pentru tineri, este la moda Golf 4...Fabia nu are nici un "farmec"!

Salut, in banii astia poti gasi si GOLF IV ,bine sunt fabricate pana an 2004-2005 dar e superior SKODEI,la FABIA face probleme servodirectia fiind electrica

Adica servodirectia electrica este naspa?Fiesta lu' fiica-mea are directia asistata electric si functioneaza f. bine!
Link spre comentariu

nu este vorba de naspa eu vb de SKODA FABIA ca face probleme,asa si PASSAT dupa 2006 are tot electric si e ok nu am auzit sa faca probleme si nici la OPEL,dar FABIA am vazut multe cu servo terminat si martor cu volanul galben aprins in bord.

Link spre comentariu

.Exclus Opel sau franceze.Am vazut azi o Skoda Fabia din 2006 benzina de 1.2 care mi-a placut..

Eu nu va recomand o anumita masina , doar incerc sa va creez un mecanism de gandire , care sa va orienteze in alegere .

Cred ca nu trebuie sa aveti prejudecati de tara ,ca origine a brandului , globalizarea a inceput de multi ani si nimic nu mai e pur sange . In primul rand trebuie sa va concentrati la starea tehnica a exemplarului , sa va placa si sa corespunda nevoilor si cerintelor dvs. , indiferent ce sigla e pe capota . De aceea cea mai buna masina este cea care ti se potriveste . Atentie la folclorul care circula si la faptul ca exista masini/branduri care sunt supraumflate la pret dar fara a avea vreo acoperire in calitati ,dar si branduri cu preturi decente , fara a fi cu nimic mai prejos . Spor la cumparare . E bine sa evitati motoarele in 3 cilindrii si adevarat este si ca cea mai fiabila este directia hidraulica fata de cea electrica .

Link spre comentariu

Cand am vrut sa imi cumpar masina, am avut de ales intre zeci de modele. Multi imi recomadau Golf (geme tara de Golf-uri, iar eu vroiam ceva mai diferit) , altii Opel (pur si simplu eu am bagat Opel-ul si Cielo intr-o anumita categorie de detinatori), altii imi spuneau sa fug de Renault ca sunt piesele scumpe etc. Pana la urma, din zecile de modele "studiate" , ramasesem la un Audi B7 din 2006, o Skoda Octavia din 2005 si un Renault Megane 3 din 2010. Dupa ceva calcule, am ajuns la concluzia ca Renault e cel mai potrivit pentru buzunarul meu. Si in plus de asta arata mult mai bine fata de celelalte. 

Link spre comentariu

In ciuda valului , nici eu nu am  masina nemteasca , imi cer scuze . O am de 8 ani , este sh ,ea fiind fabr. in 2000 , am luat-o la bani putini si merge perfect si acum , fara sa am probleme , in afara de ambreiaj , pe care l-am schimbat anul trecut ,adica dupa sapte ani . Incepuse cu o luna inainte sa imi dea semne de oboseala si l-am schimbat preventiv , sa nu am vreo surpriza neplacuta . Chiar si distributia i-am facut-o dupa 5 ani de la cumparare , asta insemnand o rola 50 lei si o curea 50 lei ,plus manopera 100 lei (motor simplu 8 valve).Nu m-am grabit sa schimb distributia pentru ca acest motor nu se strica daca se rupe cureaua . Inclusiv bateria cu care am cumparat-o m-a tinut peste 4 ani .

Editat de electronman59
Link spre comentariu

Asa este , nu e Logan , dar nu are importanta , am vrut  sa arat doar ca nu trebuie sa avem idei preconcepute , care sunt paguboase .  La alegerea modelului .tineti cont si de preferintele baiatului .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări