cirip Postat Martie 17, 2007 Partajează Postat Martie 17, 2007 Arata frumusel si pare sanatos izolat, dar stii cum e: aparentele pot insela. Bafta la construit in continuare!Cirip Link spre comentariu
Vizitator Marus_Rockeru Postat Martie 21, 2007 Partajează Postat Martie 21, 2007 mai bine lasa ... ca poate e la masa :weedman: Link spre comentariu
Vizitator Marus_Rockeru Postat Martie 21, 2007 Partajează Postat Martie 21, 2007 mai bine lasa ... ca poate e la masa :smt003 Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Martie 21, 2007 Partajează Postat Martie 21, 2007 Arata bine :supz: Link spre comentariu
Vizitator Marus_Rockeru Postat Martie 25, 2007 Partajează Postat Martie 25, 2007 mai bine lasa ... ca poate e la masa Link spre comentariu
Vizitator organizatie Postat Aprilie 9, 2007 Partajează Postat Aprilie 9, 2007 functiioneaza trafu??ma intereseaza si pe mine de unde ai cumparat ferita diametru sarma, nr spire tensiunea de iesire din sursa??daca poti sa-mi spui eu am incercat sa fac cu mai multe toruri de ferita dar nu am reusit sa obtin rezultate.crezi ca ma poti ajuta??trimite maiil sau pm.merci Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum