Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lg 42pj350

POLAKU2002

Postări Recomandate

buna seara.aceasta plasma are led rosu cupleaza si decupleaza relelele dar nimic mai mult....banuiesc powerboadul si in principal un integrat 3br1565jf ....am masurat VA si este 0....daca imi puteti vreo idee despre cum as putea verifica si placa vsus

Editat de POLAKU2002
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• POLAKU2002

12

• BUGHIU

3

• crmn1

2

• orgasmo

2

Top autori în acest subiect

revin cu acest tv acum ca am schimbat 3 br ,sb 140 am inlocuito cu ba 159,am scos cupla ysus si am tensiunile corecte vs si va,daca pun inapoi cupla am 0 volti.....click-click-si tot asa...

Editat de POLAKU2002
Link spre comentariu

revin cu acest tv acum ca am schimbat 3 br ,sb 140 am inlocuito cu ba 159,am scos cupla ysus si am tensiunile corecte vs si va,daca pun inapoi cupla am 0 volti.....click-click-si tot asa...

....tensiunile corecte in gol,fara sarcina? Daca si cu sarcina(bec) sant corecte...e defect y-sus!!

Link spre comentariu

am gasit 2 per 30f124 si 2 per 30j124 arse plus o dioda rd 2004...acum trebuie sa caut ceva echivalenti pe alte placi de plasma poate gasesc sa le schimb...multumesc...nu dispun de o baza de echivalente...oare ar merge in loc de 30f124 sa pun 

RJH30A3 sau rjp 3053?

Editat de POLAKU2002
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

buna ziua....am schimbat ysus cu una noua si tot la fel face....cupleaza si decupleaza releele....am scos coneziua z board si tot la fel....nu mai inteleg nimic....cu y sus noua si tot nu pleaca...

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

cu placa ysus deconectata am tensiunile perfecte in momentul in care o conectez dispar VA si VS....200 respectiv 70v.....mentionez ca modulul y sus este nou.....am verificat y drv si e buna....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări