palcu ion Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 acest tv este....mort sasiu glp22 toate rezistoarele care vin din 300v verificate,conform indicatiilor din revista service tv am dedus ca ar fi de vina sursa,FA5501 fiind cam dificil de procurat,abia azi am montat o alta,dar smd,insa rezultatul este acelasi,nu pleaca daca a intilnit cineva ceva asemanator...sunt recunoscator pentru orice idee Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 FAN5501 este pentru controlul PFC,de unde trag concluzia ca pe condensatorul mare nu aveti decat 300V,in loc de 390V.Din aceasta cauza nu demareaza nici sursa principala.Ar trebuii vazut care este optocuplorul ce monitorizeaza situatiile de avarie,(este montat cu LED-ul in partea primara si fototranzistorul in partea secundara)si facut strap pe EC. Link spre comentariu
palcu ion Postat Februarie 5, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2016 pe c822 sunt 20v care nu ajung pe v+fa5501,am suntat pe rand tranz din oc,la fel,piesele active masurate,nu sunt probleme...sa faca ic802 probleme? Link spre comentariu
palcu ion Postat Februarie 6, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2016 sa deduc ca nimeni n-a intilnit acest sasiu cu acest defect?ar fi culmea,e cumparat de pe piata romaneaca,nu e adus din vest! sau niciunul din useri nu repara sau nu face service panasonic?sau poate nu doreste.... Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 (editat) Q804 vad ca realizeaza controlul on/off al PFC-ului.Eu as da afara Q804 din montaj(sau daca are peste 0,65V in baza-adica e conductiv-strapata baza la masa)si as urmarii daca pe C817(adica pe pin 8 al FAN5501)apare tensiunea de alimentare,concomitent cu demarajul PFC-ului.Atunci pe C823 trebuie sa apara 390V(400V ma rog). Vad ca responsabil cu comanda in baza a Q804 e optocuplorul PC802. Totusi e interesant:daca pe c822 apar 20V inseamna ca sursa realizata cu IC802 functioneaza-partial-.La iesire-adica pe c859- totusi nu se obtine nimic? Pe pin 7 al IC802 apare alimantare? Editat Februarie 6, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
palcu ion Postat Februarie 7, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2016 rezolvat,lipitura crapata la pa3801 Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 Are rol de siguranta,dar unde e,ca nu o vad pe schema? Link spre comentariu
palcu ion Postat Februarie 7, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2016 (editat) in modulul AP,sursa de 9v in functionare alim fa5501=4v,cam mica dar se pare ca e normala Editat Februarie 7, 2016 de palcu ion Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum