adydep Postat Februarie 5, 2016 Partajează Postat Februarie 5, 2016 Azi am avut la reparat un Saba itc008 cu aceeasi problema,si l-am rezolvat prin rescrierea memoriei. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 5, 2016 Partajează Postat Februarie 5, 2016 Asta e bun ptr. Bubu si nu e scump , doar vreo 10 euro !! Sper ca stie de gluma !! Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Februarie 5, 2016 Partajează Postat Februarie 5, 2016 Colegul nostru Dan , care are toate aparatele posibile, pun pariu ca pe asta nu o are! Si-ti indica la fix piesa defecta? Haideti sa fim seriosi..., asta nici de banc nu-i buna.Cred ca "colegul" nostru "smecher" deja a cautat-o de zor pe net.In un fel e simpatic "bubu", multa lume-l "trage de urechi", el n-are nici o treaba..., nu-i stress si-l doare fix in basca Link spre comentariu
palcu ion Postat Februarie 5, 2016 Partajează Postat Februarie 5, 2016 cainii latra,ursul merge.... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 5, 2016 Partajează Postat Februarie 5, 2016 lui colegu bubu nui trebuie eXtremeTester ca are mai multe aparate si mai destepte pe forum Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Februarie 6, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2016 revin,am probat pe bec,am scos afara finalul lini 1803d am conectat un bec de 100w,neavand altul,si am masurat pe bec si am 104v,tensiunile de 12v,17 sant,pe L7805 la intrare am 7,5v la iesire am 5v,pe memorie am 5v,pe pinul 14 al multifunctionalului am 8v,la apasarea butonului de power se aprinde odata ledul de standbay,pe urma se stinge,cand se stinge ledul am 8v pe pinul 14 al MULTIFUN,daca pun borna de la aparat pe cuartul de langa MULTIFUN se aprinde ledul si dispare tensiunea de 8v,iar pe cadre nu am nici o tensiune,conform schemei,ce sa mai verific,va rog. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 la aceste sasiuri cam se altereaza dumpul am gasit multe cu softu alterat asta trebuie sa incerci Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 @bubule ,ce scrie in #16 si in #22 Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 "mersi pentru dumpuri,dar nu am cu ce sa prescriu memoria." - ce n'ati ... inteles ? Link spre comentariu
cristi71 Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 (editat) ia uita te mai bubule aici...o schema ffff simpla, 2 rezistente,2 zenere o mufa si o alimentare de 5 volti..descarci PONY PROG,e free pe net si o sa ai cu ce sa ''prescrii''memoria. http://www.elforum.info/topic/58238-programator-memorii/ Editat Februarie 6, 2016 de cristi71 Link spre comentariu
palcu ion Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 ia uita te mai bubule aici...o schema ffff simpla, 2 rezistente,2 zenere o mufa si o alimentare de 5 volti..descarci PONY PROG,e free pe net si o sa ai cu ce sa ''prescrii''memoria. http://www.elforum.info/topic/58238-programator-memorii/ omule,nu gandesti?doar n-o sa pui pe bubu la munca!!!! el e obisnuit sa ia totul moca de pe elforum! Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 Pai sa cumpere programator din ala gata facut, merg si alea gen pickit sau usbasp ca scriu si eepromuri, sau eventual un postal3 ca e bun pentru multe altele, gen memorii flash de prin lcd-uri Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 Cu ce , ca sunt ..." prescrise" ? Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 Eu cand am defecte complicate folosesc eXtremeTesterul si imi spune imediat unde-i problema...Din pacate eXtreme testerul nu stie saba M36135 Link spre comentariu
nationalistu Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 (editat) Eu cand am defecte complicate folosesc eXtremeTesterul si imi spune imediat unde-i problema... Pai daca ajung sa pun testerul...sa sa-mi spuna ca BU808DFI e defect...e grav...pot sa deschid geamul sa-mi arunc sculele pe geam si sa astept o versiune superioara a acelui tester care schimba singur tot ce gaseste defect in acel tv....si eu sa incasez banii. :rade: P.S. in afara de ce a aratat defect testerul in a 2-a parte a filmarii...nu a precizat ca trebuie sa schimbi si ceva filtraje care le gasesti sigur devalorizate in BV...sursa etc. Editat Februarie 7, 2016 de nationalistu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum