BASTANU1960 Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 Buna ziua, Mă interesează niște magazine online, mai serioase de piese electronice din Iași sau din țară. Deplasandu-mă mai greu în acesta perioadă, avănd o problemă temporară, aș apela la unu din ele. Rog cunoscători să mă informeze și pe mine. Vă mulțumesc anticipat! Link spre comentariu
QQme Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 Daca sunt online se poate comanda de oriunde si se primeste comanda acasa+trans. in Iasi sunt numai magazine normale care au relatii cu distribuitorii ,pt. piese obisnuite si cu val. mica este mai avantajos magazinul, pt. piese exotice sau scumpe este mai avantajos comanda. Link spre comentariu
BASTANU1960 Postat Februarie 4, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2016 (editat) Tocmai asta este si idea, sa livreze acasa piesele de care am nevoie. Care ar fi magazinele respective? Editat Februarie 4, 2016 de BASTANU1960 Link spre comentariu
Vizitator pre amp Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 tme Link spre comentariu
Nostalgic Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 Aveti Mesaj privat . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum