yokoono Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 Amplificatorul sus mentionat are intrari LD/TV, VCR/TAPE 2, TAPE 1 /DAT, TUNER, CD, PHONO. In situatia actuala este blocat pe radio. La rotirea butonul pentru selectarea altei intrari (este cu clic) nu se intampla nimic, nu afiseaza ca ar comuta pe alta intrare. Ce ma nedumireste este ca are cuplat si un motoras care roteste axul selectorului, rotire fara clic(l-am alimentat separat dintr-o sursa de curent continu si roteste axul selectorului). La ce foloseste acel motoras (banuiesc ca lucreaza in impulsuri)?. De unde "sa-l apuc" sa pot face selectarea altei surse de semnal?. Link spre comentariu
iod2 Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 butonul tau e un encoder....... Link spre comentariu
yokoono Postat Februarie 5, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2016 Dupa mai multe sapaturi cred ca am lamurit....nelamurirea. Mototasul (pas cu pas) are rolul de a comuta intrarile din telecomanda (pe care oricum nu o are). Am crezut ca asta se face electronic. Chestia cu afisajul care ramane pe radio indiferent de ce intrare selectez este ca asa a fost construit din fabrica. Nu are pe el pixeli care sa arate ca este pe cd, phono sau alta intrare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum