cristeama Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 va salut, am urmatoarea problema la acest tv. sasiu ST-v02/06 cu procesor ST92195c7b1 / MRP, nu am ceva defect !, doar ca procesorul da comanda on/off in mod repetat la interval de 5-6sec., toate tensiunile sunt bune, din 15v se obtin cei 8v necesari Hout iar procesorul cind cupleaza cind decupleaza alimentarea stabilizatorului de 8v iar prin releu si bobina releului de demagnetizare, am facut urmatoarele incercari : - am decuplat traful de linii ,am conectat consumator bec - se comporta la fel, am scos total din circuit traful de linii - nici o modificare - am cuplat sursa universala in locul celei din tv. - se comporta la fel - am pus memorie goala - nici o modificare, am incarcat o multime de dumpuri gasite atit la noi pe forum cit si pe net in general - se comporta la fel va rog sfatuiti-ma cum sa procedez in continuare, stima Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 Pai sigur e ceva defect.Alimentarea procesorului e ok? Link spre comentariu
cristeama Postat Februarie 4, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2016 da, adica 4,8v stabil, eu cred ca-i dus procesorul adica softul din el Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 Pai 4,8v nu-i ok trebuie 5V acolo.E stereo cumva?ce mai are pe SCL,SDA in afara de jungla si memorie? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 incearcsa si cu acest dump ST92195C7B1-MRP.rar Link spre comentariu
cristeama Postat Februarie 4, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2016 - tens. alim. procesor pin21 este 5v stabil ,am masurat pe o alta scala de acolo eroarea, comunicarea pe magistrala se face cu mem., cu jungla si cu selectorul, am deculpat selectorul si nici o schimbare da, este versiunea stereo Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 (editat) Incercati si cu acesta. ST 92195c7b1-mrp.rar Editat Februarie 4, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
palcu ion Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 protectii pe la procesor ok? Link spre comentariu
cristeama Postat Februarie 4, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2016 am incercat dumpuri - nimic schimbat, protectie la pin 55 xray am scos traful de linii - nimic schimbat, - cum se incarca un soft nou la procesor ?, si unde se gaseste ? Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 Daca este stereo nu are procesor de sunet? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum