Vizitator corpo Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 (editat) Rog cunoscatorii sa ma sfatuiasca si pe mine ce GPS auto sa aleg dintre:Garmin nuvi 104T sauEvolio Hi-Speed 4.3. sau Serioux Q475T2 Nu am avut pana acum ,si nici nu prea m-a interesat ,dar acum am nevoie de asa ceva.Nu am nici cea mai mica ideie despre care ar fi mai bun.Astept si alte sfaturi despre alte terminale. Am un smartphone ZTE V970.dar nu gaseste satelitii.Am incercat Here Maps ,dar am android 4.0.si nu merge. [*] Back to top [*] Quote [*] MultiQuote [*] Report Editat Februarie 4, 2016 de corpo Link spre comentariu
fratello Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 Daca ar fi dupa mine as lua GARMIN... Evolio si Serioux sunt "chinezarii" ... De ce nu incercati iGO pentru Android ?! Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 Garmin e " nume " in domeniu ... lucreaza pentru armata , fortele aeriene si navale ... https://www.google.ro/search?q=garmin+military+gps&client=opera&hs=Ree&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjL0e-e_N3KAhVCWxoKHekkDJAQ_AUIBygB&biw=1600&bih=790 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum