Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv kenstar s2101c

alexim_mihai

Postări Recomandate

eu chiar luna ianuarie am schimbat 4 buc 2 tv fara sunet doar fisiit la 11ak30 unul la un philips unul la un lcd fara sunet pe BG  si mentionez ca filterele aveau DK si BG doar ca erau defecte chiar daca le hitinai se auzeau zgomot in unele nu la toate se intimpla

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alexim_mihai

12

• palcu ion

6

• Florinel TV

5

• adydep

3

Top autori în acest subiect

am pus memorie goala, am pus memorie scrisa si am incercat toate dump-urile , schimbat fusurile(are doua fusuri) , am adaptat alt selector( philips uv1316, + alte modele),schimbat si jungla , selectorul se alimenteaza cu 5 v , 32 v , scl- sda au 3,2 si 2,7 v, jungla se alimenteaza cu 5 v respectiv 7,6 v. Altceva nu mai am idee ce sa mai verific. Apropo Write Control (WC) de pe pinul 7 am memoriei st 24c16 este in aer , ala nu nu se utilizeaza?

Link spre comentariu

daca nu e legat,nu!

pare cam mica tensiunea de 2.7v-sda si chiar si 3.2v scl daca alim proc si memorie e de 5v,

eu as cauta un cond de decuplare pe scl-sda

va rog fiti mai explicit

Link spre comentariu

am pus memorie goala, am pus memorie scrisa si am incercat toate dump-urile , schimbat fusurile(are doua fusuri) , am adaptat alt selector( philips uv1316, + alte modele),schimbat si jungla , selectorul se alimenteaza cu 5 v , 32 v , scl- sda au 3,2 si 2,7 v, jungla se alimenteaza cu 5 v respectiv 7,6 v. Altceva nu mai am idee ce sa mai verific. Apropo Write Control (WC) de pe pinul 7 am memoriei st 24c16 este in aer , ala nu nu se utilizeaza?

Pin 7 la masa=memoria poate fi scrisa si citita.

Pin 7 pus la +5V=memoria poate fi doar citita.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Am ajuns la concluzia ca bobina caf de langa jungla e defecta, am relipt-o si am reglat-o pana am obtinut imagine, dar problema este ca nu sta pe post . Acum nu stiu cum sa ca sa gasesc alta bobina compatibila. Unde gasesc asa ceva?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări