Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv kenstar s2101c

alexim_mihai

Postări Recomandate

Buna seara ! Ma confrunt cu un tv kenstar s2101c,  ctv21c04. Nu prea stiu cum sa descriu corect defectul dar consta in : nu prinde nici un canal tv, ii setez manual canalul si apare un ecran inchis cu dungi oblice colorate , la alte canale apare un bruiaj inchis pe rastru. Tensiunile de alimentare pentru procesor, jungla, tuner sunt corecte. Am incercat cu degetul umezit pe contactele interne ale selectorului, nici o schimbare, la fel si pe jungla. Nu prea ma confrunt cu asemenea defecte, orice sfat e binevenit. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alexim_mihai

12

• palcu ion

6

• Florinel TV

5

• adydep

3

Top autori în acest subiect

Alt dump inca nu am, incerc pe a/v. Am sa incerc si un alt selector.

spune ce procesor are si memorie si vei primi dumpul eu cred cai din dump si muncesti aiuria cauti acul in caru cu fin 

Link spre comentariu

Nu , ma gândeam la fus. Oare e posibil sa se defecteze fusul? nu am intalnit acest defect.

eu am intilnit cu sutele ba nu avea sunet ba fugea de pe post ba nu statea pe post la cautare automata etc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări