mihai2 Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Buna ziua,pc-ul meu cu placa de baza gigabyte ga-8ipe1000-g nu am sunet,in bara in dreapta am un simbol de difuzor sipe el un x pe fond rosu;care sa fie cauza?Multumesc,Mihai Link spre comentariu
Vizitator pre amp Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 (editat) Pai e bifat ''mute''? Ai driverul instalat? Editat Februarie 3, 2016 de pre amp Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Mufa jack de la boxe e bagat in mufa verde pe placa de sunet ?? Link spre comentariu
fritz_vali Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 (editat) Ce windows ai? Editat Februarie 3, 2016 de fritz_vali Link spre comentariu
Vizitator pre amp Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Va bateti capul si pe asta il doare la basca. A postat si de atunci n-a mai intrat. Link spre comentariu
belasajgo Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Nu toti stau non-stop pe forum... Link spre comentariu
mario_xx Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Pune degetu pe cipu de sunet, daca frige e puscat.Asta e cel mai rapid diagnostic. Link spre comentariu
mihai2 Postat Februarie 4, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2016 Buna ziua,intr-adevar nu stau toata ziua pe net;am instalat windows 7;am dat clic pe difuzor,a inceput sa caute problema si in final a raspuns ca nu are driverul instalat;i-am dat sa caute si nu a gasit nimic;am cautat pe net si nu am gasit;nu prea le am cu softul.Va multumesc pt.raspunsuri Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 Ok,pai atunci instalati programul everest.....si va uitati ce placa de sunet aveti in pc-ul dvs....iar pe urma ii cautati driverul pe net....si il instalati... Mult succes !!! Link spre comentariu
mihai2 Postat Februarie 4, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2016 Ok,pai atunci instalati programul everest.....si va uitati ce placa de sunet aveti in pc-ul dvs....iar pe urma ii cautati driverul pe net....si il instalati... Mult succes !!! Multumesc mult,o sa incerc,sa vad daca ma descurc.Cu stima,Mihai Link spre comentariu
belasajgo Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 Pentru placa de baza Gigabyte GA-8IPE1000-G driverele sunt aici: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1863#dl Pe pagina respectiva mai trebuie ales doar sistemul de operare, insa de la Gigabyte sunt doar driverele pana la Windows XP. Este o placa de baza destul de veche. Ai putea incerca sa instalezi driver-ul care este pentru Windows XP, este posibil sa functioneze perfect, insa este posibil si sa creeze probleme in Windows 7. Eu insa am mai instalat pe multe calculatoare cu succes driverele care au fost facute pentru sisteme de operare mai vechi. La specificatiile placii de baza apare bine cunoscutul "Realtek AC97", deci ai si posibilitatea sa descarci driver-ul direct de pe pagina producatorului Realtek unde este si driver pentru Windows 7: http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=23&PFid=23&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 (editat) instaleaza programul asta ii dai scan si iti gaseste singur driverul trebuie doar sal descarci driveridentifier setup exe Editat Februarie 4, 2016 de Harhas Florin Link spre comentariu
mihai2 Postat Februarie 4, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2016 Va multumesc mult pt.sfaturi,am reusit sa rezolv problema instaland draiverul.Cu stima,Mihai Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum