MISTER BIG Postat Aprilie 4, 2017 Partajează Postat Aprilie 4, 2017 (editat) duceti l la garantie daca mai are... vedeti postul #2 Editat Aprilie 4, 2017 de MISTER BIG Link spre comentariu
Calin Popa_246259 Postat Aprilie 4, 2017 Partajează Postat Aprilie 4, 2017 mai are garantie dar clientul a pierdut actele :( am vazut si ce ziceau de la cs philips ca nu se poate repara dar ma gandeam ca poate vre-un coleg a avut timpul si nervii necesari pt a incerca sa rezolve problema Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 4, 2017 Partajează Postat Aprilie 4, 2017 o alta placa poate rezolva problema,posibil sa am 200lei plus transport urgent curier Link spre comentariu
clony Postat Aprilie 4, 2017 Partajează Postat Aprilie 4, 2017 Trebuie rescrisa cheia de decodare CI din memoria tv. Aceasta cheie trebuie generata de un generator/algoritm pe care il stiu doar cei de la philips + ca este o procedure speciala de rescriere. Pe scurt alta placa sau alta memorie de pe o placa cu alt defect. 1 Link spre comentariu
Calin Popa_246259 Postat Aprilie 12, 2017 Partajează Postat Aprilie 12, 2017 buna am achizitionat o placa de la un coleg din Bucuresti dar se pare ca nu imi recunoaste display-ul tv-ul se aprinde apare logoul de la Philips raman ledurile aprinse in jur de 30-40 sec apoi se restarteaza singur nu am nici un control asupra telecomenzi sau a butonului fizic de pe tv, am incercat cand statea aprins sa bag codul pt service menu urmat de tasta menu iar apoi cele 3 cifre de pe capac "codul display-lui" dupa cum mai citisem pe ceva forumuri dar se pare ca nu se intampla nimic... :( colegul de la care am achizitionat placa m-a asigurat ca este functionala nu cred ca ar vinde piese defecte doar sa se scape de ele... daca avei vre-un sfat sau vre-o ideee este bine venita Va Multumesc! "mentionez ca este primul led Philips la care ii schimb placa de baza" Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 12, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2017 (editat) Eu unul zic ca aveti probleme cu softul... O seara minunata ! Editat Aprilie 12, 2017 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 13, 2017 Partajează Postat Aprilie 13, 2017 Da și că e soft că nu tot placa aia e cu probleme. Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Aprilie 13, 2017 Partajează Postat Aprilie 13, 2017 buna am achizitionat o placa de la un coleg din Bucuresti dar se pare ca nu imi recunoaste display-ul tv-ul se aprinde apare logoul de la Philips raman ledurile aprinse in jur de 30-40 sec apoi se restarteaza singur nu am nici un control asupra telecomenzi sau a butonului fizic de pe tv, am incercat cand statea aprins sa bag codul pt service menu urmat de tasta menu iar apoi cele 3 cifre de pe capac "codul display-lui" dupa cum mai citisem pe ceva forumuri dar se pare ca nu se intampla nimic... :( colegul de la care am achizitionat placa m-a asigurat ca este functionala nu cred ca ar vinde piese defecte doar sa se scape de ele... daca avei vre-un sfat sau vre-o ideee este bine venita Va Multumesc! "mentionez ca este primul led Philips la care ii schimb placa de baza" la philips placile de acelasi fel (cod) sunt interschimbabile cu conditia sa faci resoftare pentru panel la acesta placa la care apare logo trebuie soft emptyburn_package Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum