FLORIN IORDACHE Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Buna ziua ! Am si eu un asemenea tv Philips model 32 PHT 4100/12 la reparat...si care apare pe ecran un patracel care scrie Ci plus key Fail... Eu unul cred ca ia bagat vreun copil vreun cod ceva...si daia apare asta...asa zic eu,dar nu stiu sigur daca e asa..... Acum rugamintea mea e urmatoarea : Cum pot scapa de acest Ci plus key Fail... Dar fara sa fie nevoie de rescriere memorie....pentru ca tv-ul e in garantie..Adica deabia la luat de 2-3 saptamani.. Multumesc mult !! Astept un raspuns de la dvs !! Link spre comentariu
Miro Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Se pare ca are o problema cu placa de baza, uite pe aceasi tema : http://www.supportforum.philips.com/en/showthread.php?21649-ci-plus-key-fail-32-PHH-4200 http://www.supportforum.philips.com/en/showthread.php?20132-CI-Plus-key-fail Fuga cu el la garantie. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 3, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2016 Multumesc mult ! Asa am sa faca clientul. O zi minunata va doresc !!! Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Du-l la garantie Florine daca e nou. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 3, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2016 Du-l la garantie Florine daca e nou. Ok,asa am sa fac,adica nu il duc eu pentru ca nu este al meu tv-u....Dar o sa-l duca proprietarul tv-ului in garantie. Va multumesc mult.mult de tot ! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 cemi place mie televizoarele noi nici nu ajungi bine acasa si te intorci inapoi cu el la garantie toata ziua pe drumuri pentru un amarit de tv Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 3, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2016 Pai ce nu stiti proverbul acela.Rom...toata ziua la primbare cu tv-ul la spinare... Asta e clientul meu... Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Telefonul s-a inventat pt vorbit Calculatorul pt.programe si net Televizorul pt.vazut pe Esca si altele ...dar s-a inventat "Smartul" care le face pe toate si au o fiabilitate cam "de la 12 pan la miaz'" sau cum "t-a si norocu'" Si din pacate, asta, indiferent de firma (si brand-urile de traditie~si cele "no name").Finlux (de la Vestel) se pare ca dau o garantie de 5 ani, ar fi o varianta... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 (editat) Telefonul s-a inventat pt vorbit Calculatorul pt.programe si net Televizorul pt.vazut pe Esca si altele ...dar s-a inventat "Smartul" care le face pe toate si au o fiabilitate cam "de la 12 pan la miaz'" sau cum "t-a si norocu'" Si din pacate, asta, indiferent de firma (si brand-urile de traditie~si cele "no name").Finlux (de la Vestel) se pare ca dau o garantie de 5 ani, ar fi o varianta... 5 ani sa te plimbi cu tv pe drum nui rau deloc sa te plimbi acum cu tabletele astea nui rau cas usoare dacai asambla si o baterie te uitai la protv pe drum ce veneai de la garantie Editat Februarie 3, 2016 de Harhas Florin Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 3, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2016 Eu unul cred ca totusi nu sa defectat degeaba tv-ul....eu cred ca a umblat prin meniul lui si ia bagat vreo parola sau ia facut vreo setare ceva,ceva ia facut clientul....nu se defecta el asa...pentru ca si eu am un tv-u Philips,dar numai ca al meu e ultra hd..smart...etc.... Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Pai, nu? ...Am mai zis eu ca, inainte se faceau televizoare pt. o viata..., si acum se fac tot pt. o viata...daca nu traiesti mult... Se mai spune ca ce nu a reusit D-zeu sa faca in 6 zile, restul s-a fabricat in China.Chinezii n-au avut nevoie de hackeri ca sa "sparga" diverse coduri bine protejate (Pentagon, NASA ..."Sinteza zilei"...etc). A fost suficient ca fiecare locuitor sa incerce un cod... 1 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 3, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2016 (editat) Okk,baietilor....ajunge cu glumele astea...haideti sa mai facem si alte treburi mai importante....Deci acest tv-u o sa-l duca la garantie si gata. SUBIECT INCHIS !!! Editat Februarie 3, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 (editat) Sa intelegem ca tv-u' e "gata"?... , ca virusii? ON/OFF TOPIC Editat Februarie 3, 2016 de ANDRASONI LUCIAN Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Gata gata.....poc Link spre comentariu
Calin Popa_246259 Postat Aprilie 4, 2017 Partajează Postat Aprilie 4, 2017 Buna in legatura cu topicul deschis are cineva vre-o idee despre eroarea de card CI+ ? sau o rezolvare...? Problema este la un Philips 32pfh4100/88, placa logica 715g6947-m01-000-004k Va Multumesc anticipat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum