norad Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Va salut, Fax-ul din titlu nu mai functioneaza in urma unui soc de tensiune. As avea nevoie de manual de service ca sa vad cum se deface ca sa ajung la sursa. Am incercat sa-l desfac dar are niste cleme pe care nu vreau sa le rup. Ar fi bun si un manual de srvice de la un model asemanator. Daca in sursa are un MOV, atunci s-a ars MOV-ul si siguranta. Daca n-are asa ceva, atunci sursa e facuta pilaf. Multumesc. Link spre comentariu
norad Postat Februarie 3, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2016 (editat) Am desfacut faxul (o clema nu a scapat si s-a rupt) si am desfacut sursa. Un varistor e prajit, la fel si siguranta. http://i68.tinypic.com/2rndmc6.jpg Ce caracteristici trebuie sa aiba varistorul ? Pe sursa scrie: Nominal voltage: 200 - 240V ac Nominal current: 0.25A Nominal power: 25W. Multumesc. Editat Februarie 3, 2016 de norad Link spre comentariu
norad Postat Februarie 4, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2016 L-am rezolvat. Am scos un varistor de pe o placa dezafectata (cred ca a fost un copiator), am verificat piesele afumate (termistor si un condensator) si puntea de diode, am inlocuit siguranta si functioneaza. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum