Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lumini cu LED-uri sub masina

Gerula

Postări Recomandate

Salut.Vreau sa-mi bag un astfel de neon sub masina. pare o banalitate pentru ca se alimenteaza la 12V. Dar eu nu vreu neon pentru ca se sparge f. usor.As vrea sa fac ceva cu LEDuri, bagat in vre un tul de plastic transparent. Are cineva iedei cum pot face - cum pot baga ledurile in ceva gen "furtun" ?Iar daca cineca a mai experimetat daca se pot face toate culorile din 3 leduri separte R G si B .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Gerula

2

• ady_risc

2

• Dr.L

1

• mecaboy

1

Top autori în acest subiect

• 1 an mai târziu...

e cam scump,e monocolor si e si pe 24vpe maica domnului se gasesc leduri in suporturi,gata de bagat sub masina(+fire+comenzi,rgb)daca un led rgb poate sa scoata lumina alba,ce de c-ar putea si 3 separate? dar spoturile lor trebuie sa se suprapuna!

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

eu am vreo 70 de leduri ca cele de la brichete pe albastru, credeti car ar merge sa pun pe un opel astra caravan culoare gri?Ar sta bine sau as face o tiganie?Ledurile le am de la sporuti.

Link spre comentariu

Deobicei "neaoenele"arata bine pe culori calde,deci pe gri...nu stiu cum ar arata,pe argintiu arata ok.Acum depinde si de formele masinii.Eu zic sa nu te complici,nu o sa iasa ca cele cumparate.Acum ceva timp vindea pe internet cineva un kit complet plus un board de control,in sensul ca puteai schima si jocul de lumini,ba chiar avea si pe mai multe culori.Daca iti iei alta masina si nu iti place cum sta pe ea albastru sau vrei sa faci combinatie cu rosu,tot cea ce trebuia sa faci era sa apesi un buton :nas:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări