nelutuPO Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Sanatate permanenta!Am avut acest defect.Asa cum e recomandat in regulament am citit toate posturile ce tratau acest subiect si am gasit rezolvarea.Atotstiutori sau "nepriceputi"-citat din d-l Tabacaru (re)cititi art.3.7 si 3.14 din Reguli Generale. Ai dreptate colegu , daca nu-i place cuiva de nume, sau regiune este rugat sa se abtina! Link spre comentariu
virgil_19 Postat Februarie 3, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2016 Va salut mai putin Andrei T. Mai am o intrebare =Ce rol are semi.reglabilul 3435 de 100K. ?Cu stima , Virgil. Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 (editat) Eu va salut si va raspund:semireglabilul de 100Kohm ,notat pe schema 3435 are rolul de a regla dimensiunea orizontala.Daca nu regleaza(iar pe multimetru arata 100Kohm),trebuie verificat si tranzistorul BD137 ,notat pe schema 7435,condensatorul 2424 dar si diodele 6411 si 6412. Multa sanatate ! Editat Februarie 3, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
nelutuPO Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Dle Andrei Tabacaru, toata stima, deci se poate sa ne ajutam. Link spre comentariu
radu72 Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 Ca sa fiu rautacios si sa fiu injurat!!cum sa va ajutati?Dumneata sa.i ceri sfaturi si el sa ti le ofere?ca in afara de sfaturi si ajutor...altceva nu vad sa postezi!!!O fi Andrei...si multi altii cu gura mare,dar pe linga a "trimite la sectie" mai da si sfaturi bune!si nici nu cere ajutorul la orice banalitate!Inteleg,ai nevoie(asta valabil pentru toti care posteaza) ca sa stricat tv.ul si esti zgarcit si nu vrei sa te duci la "sectie",mda...ceri ajutorul(daca era un hobby puneau mina si invatau,studiau ceva).Apoi...se strica si tv.ul lu" bunica...idem,dar cind postezi de 6-7 sute de ori si esti total strain de meserie,nici nu stii sa explici ce se intimpla...mai bine te lasi!Puteti sa ma injurati dar unii ar trebui sa nu aiba macar curajul sa comenteze.... Link spre comentariu
virgil_19 Postat Februarie 4, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2016 Va multumesc. Cu stoma , Virgil. Link spre comentariu
nelutuPO Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 Daca omul cere sfaturi pe un forum asta inseamna ca trebuie facut nepriceput sau zgarcit ? Credeti ca daca eu lucrez de f multi ani pot sa stiu totul? Sau dvs ? Sa ne abtinem de la comentarii rautacioase. Repet ca nu va obliga nimeni sa dati sfaturi sau rezolvari mura in gura la un defect care la-ti avut anterior. Recunosc ca este o meserie grea si sunt f multi care nu vor sa dea din casa cum se spune, dar eu spun ca este loc pentru toata lumea pe acest pamant ! Stima Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum