Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PROIECT OTL/ESL DD - COMPONENTE

victordascalescu54

Postări Recomandate

• Răspunsuri 147
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• victordascalescu54

49

• THOMAS

12

• romicap

7

• sesebe

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Irelevant si comentariul....

De exemplu as avea nevoie de tabla de dural de 5 sau 6 mm ...cunosti pe cineva?

oscilograme irelevante (irelevantă sursa sqw),irelevant comportamentul pentru 2W în sarcină.

Cu greu ma pot stapini, desi sunt atat de calm si bun incat pot fi banuit si de indiferenta.....

D-le valderama nu aveti si ceva constructiv sa comentati ?

Link spre comentariu

1. nu stiu ce-i aia tabla de dural si nici la ce foloseste.

2. cauti sa cumperi sau sa vinzi ceva? atunci de ce nu ai pusa si locatia?

Scuze dar nu stiu despre ce vorbiti, acest topic deschis de mine se chiama :

PROIECT OTL/ESL DD - COMPONENTE

si este o continuare aplicata a proiectului meu, nu cumpar si nu vand asa ceva.

Link spre comentariu

Cu greu ma pot stapini, desi sunt atat de calm si bun incat pot fi banuit si de indiferenta.....

D-le valderama nu aveti si ceva constructiv sa comentati ?

constructiv am comentat (clar depinde de înţelesul fiecăruia).poftim, ce relevanţă au oscilogramele prezentate ? constructiv.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

constructiv am comentat (clar depinde de înţelesul fiecăruia).poftim, ce relevanţă au oscilogramele prezentate ? constructiv.

"autosuficienta nu e o virtute"

Link spre comentariu

"autosuficienta nu e o virtute"

D-le Dascalescu, oscilogramele dvs facute la o putere de iesire de 2W sint doar estetice, incercati sa le faceti la puterea de iesire  pentru care a fost proiectat acest amplificator adica 8 ohm si suplimentar 32 ohm

Link spre comentariu

Oscilogramele, din cate stiu eu, se fac cu un osciloscop. Daca nu se dispune de unul cu GPIB, pt captura direct in PC, se pot face ''poze'' reale 

(la o rezolutzie cat mai mare posibil) a ecranului osciloscopului analogic sau digital. Orice osciloscop ''de fabrica'', oricat de vechi ar fi, e mult mai credibil decat unul emulat soft cu o placa de sunet. 

Pe de alta parte ...sicer sa fiu...n-am observat nimic deosebit ...la oscilogramele alea. Parca ar fi ''desenate'' in Paint sau Corel.

In plus nu sunt postate si cele premergatoare ''celebrului CCS'' cu 2SK117, pt o comparatzie si analiza efectiva.

Povesti din astea cu masuratori de THD si oscilograme relevate cu ''aparate de masura'' improvizate din te miri ce, pot fi inghitzite doar de incepatori si nu de cei de meserie sau cu experientza mai mare de 10 ani in electronica. In nici un service din Romania sau Germania nu am vazut vreo jucarie de osciloscop pe USB. Toti folosesc aparate ''reale'' altfel ...faliment...scrie pe usa.

Link spre comentariu
Vizitator ionicadelatara

Oscilogramele, din cate stiu eu, se fac cu un osciloscop. ...Toti folosesc aparate ''reale'' altfel ...faliment...scrie pe usa.

cele pe usb sunt ireale?...si tubul catodic a fost o evolutie fata de inregistratorul cu ac.computerul cu placa de achizitie si display pe post de aparat de analiza este o varianta moderna, comfortabila si care asigura precizii absolut multumitoare pt masurarea majoritatii parametrilor unor amplificatoare audio.Aici se masoara un amplif pe lampi nu lme49710...Problema este inca cea a relevantei masuratorilor la 2w...in rest oscilogramele alea pot sa arate oricum.Ar putea autorul sa faca o fotografie cu set-up-ul sau de masura.Este foarte clar ca autorul se impotmoleste in propriile conceptii si audiofilii, dar nu are nevoie de o placa audio mai noua de 10 ani pt a face toate masuratorile posibile la acel amplificator , iar placile de achizitie cu comunicare pe usb sunt fantastic de evoluate la ora actuala.Audio precision system one a iesit pe piata in anii 80.Nu credeti ca se poate chiar mai bine cu tehnologiile actuale? Editat de ionicadelatara
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări