rosmarin Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Rog cine ma poate ajuta sau indruma pentru reparatia acestui buton,inlocuirea lui.Multumesc. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Aţi demontat aparatul şi aţi ajuns la buton ? Parcă v-am mai trimis un link spre o filmare unde se arată cum se demontează aparatul. Aici aveţi altele:https://www.youtube.com/watch?v=HNGKfKKcOow Link spre comentariu
rosmarin Postat Februarie 3, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2016 Dl ValideVa multumesc frumos,perfect adevaratProblema ii ca trebuie un alt buton care inteleg ca-i complet cu panglicaDeci asi dori sa gasesc o asemenea persoana care are acest button si mi-l poate inlocui.Cei 72 ani ai mei din pacate nu-mi sunt favorabili in acest caz.Poate ma puteti ajuta cu un asemenea om priceput Link spre comentariu
rochester21 Postat Iunie 7, 2016 Partajează Postat Iunie 7, 2016 (editat) Ati incercat sa dati un telefon la service-ul sony din Bucuresti? Nu musca, mie mi-au reparat o camera pe care am stricat-o singur pe gratis. Problema e daca se mai fac asemenea subansamble. Am gasit unul singur, dar folosit, la vreo 130 de lei. http://www.ebay.com/itm/Genuine-SONY-DSC-H2-H5-Digital-Camera-Part-Mode-Dial-Power-Button-Shutter-/182143412175?hash=item2a6897e7cf:g:5BIAAOSw7ThUk8vV Daca eram in locul dumneavastra, ori cautam o camera defecta si o foloseam pentru piese, fie cumparam una functionala la 350 de lei. De reparat nu prea se merita, astea sunt camere de consum, si H5 e un model de acum 10 ani. Cat despre "omul priceput" care are pe-acasa un depozit de piese originale sony, daca-l gaseste careva vreau si eu sa cumpar de la eu vreo 5 curele de walkman de la el si alte cateva maruntisuri. Dar, astea sunt vise. Japonezii nu sunt prosti, ei nu produc piese de schimb decat pe perioada in care produc respectivele modele, dupa ce le scot de pe piata dispar destul de repede si piesele. Editat Iunie 7, 2016 de rochester21 Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 7, 2016 Partajează Postat Iunie 7, 2016 si H5 e un model de acum 10 ani. Nu e un criteriu de apreciere in mod obligatoriu varsta...am si camere mai noi, dar daca e sa fac o comparatie pe aceeasi marime de senzor,camerele noi au mai mult zgomot pe imagine decat cele vechi,din cauza tendintei de a obtine rezolutie din ce in ce mai mare,pe aceeasi suprafata de senzor.Am un H7 cu care am depasit 9000 cadre.Daca ar fi sa-l vand n-as lua nici 250 lei,desi la cumparare a fost undeva peste 1400 lei.Prefer sa folosesc mai departe jucaria,chiar daca intre timp am achizitionat si altele mai mofturoase...e singura(dintre cele care le am)care are si care poate fi actionata prin telecomanda. In cazul de fata,cred ca o camera defecta folosita ca donatoare, ar fi solutia cea mai ieftina,doar daca manopera e in regie proprie,altfel nu merita.E mult de sapat pana se ajunge la schimbatul acelui buton,si daca mai pui la socoteala panglicile imbatranite,poti da din una in alta. Una functionala se poate cumpara aprox. cu pretul piesei de schimb de pe ebay (http://olx.ro/oferta/aparat-foto-digital-sony-dsc-h5-ID56J3A.html#93a29c2c90 http://olx.ro/oferta/sony-dsc-h5-ID5yV3G.html#93a29c2c90). Link spre comentariu
rochester21 Postat Iunie 8, 2016 Partajează Postat Iunie 8, 2016 (editat) La noi, orice conversatie trebuie sa graviteze in jurul a "cine e mai smecher", eu vorbesc aici de piese si de usurinta cu care le poti dibui dupa ce modelul iese din fabricatie. Nu fac nici un fel de apreciere, spuneam doar ca e greu sa gasesti piese de schimb pentru un aparat de consum fabricat acum un deceniu. El putea sa fie si cel mai bun aparat foto fabricat vreodata, daca nu se gasesc piese de schimb pentru el tot la gunoi ajunge! Aparatele cumparate pentru piese sunt bune, dar si ele sunt uzate. Eu folosesc ca aparat principal un panasonic LX3 din 2008 care a trecut probabil de 25.000 de cadre(avea 22.000 cand a ajuns la mine in 2012, conform meniului de service). Uzura e maxima, dar face poze ca la inceput. Anticipez faptul ca in curand nu o sa mai gasesc acumulatori pentru el, desi ala original inca tine acceptabil. Pana la urma, chiar daca camera se incapataneaza sa nu se strice, tot lipsa pieselor si a accesoriilor o va termina. Teoria privitoare la raportul dintre dimensiunea senzorului, nr. de pixeli si raportul semnal/zgomot nu se aplica neaparat si-n practica. Aparatele facute azi au procesoare de imagine mai performante si nivelul de zgomot prezentat in imagine e mai mic per ansamblu decat era acum10 ani. Faptul ca astia inghesuie tot mai multi pixeli in loc sa puna optica mai buna de pilda e o problema totusi. Dar, sa o luam asa: cine vrea o camera buna care sa-l tina o viata, poate oricand sa cumpere un dslr la mana a doua cu 600 de lei, cu un grip pentru baterii r6 si eventual si un mecanism de la obturator de rezerva. In felul asta esti asigurat pentru 40-60.000 de cadre, adica o viata de concedii. Si calitatea constructiei la dslr depaseste orice aparat compact sau intermediar, deci fiabilitatea nu e o problema, tot asa cum nu e nici calitatea fotografiilor. Singura problema cu alea e ca obosesti sa le cari dupa tine Editat Iunie 8, 2016 de rochester21 Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 8, 2016 Partajează Postat Iunie 8, 2016 La noi, orice conversatie trebuie sa graviteze in jurul a "cine e mai smecher" Ok,nu asta a fost intentia mea,dar daca tii neaparat,esti mai smecher...eu doar exprimasem o parere,dupa ce am reparat cateva relicve considerate de altii perimate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum