Vizitator sorinz Postat Martie 14, 2007 Partajează Postat Martie 14, 2007 Salut!Am toata stima pentru cei mai vechi in bransa.Am in vedere constructia unuisubwoofer pentru uz personal si as vrea sa folosesc difuzorul Paudio HP 10Wcare are urmatorii parametri:power rating:100 wimpedance:8 ohmisensitivity:96 dbFs: 48.43, Le:1.03 , Qts:0.40, Qes:0.44, Re:6.5, Frecv.range:55-4000HzXmax: 3 mmAs avea nevoie de o schema de filtru pasiv trece jos pentru ce am prezentatmai sus. Sunt deschis oricaror recomandari, sfaturi din partea unor persoaneavizate. De asemenea am auzit ca unele persoane cu experienta executaasemenea filtre contra cost. Cine are cunostinta de asa ceva rog sa ma indrume. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
ice_shadow Postat Martie 14, 2007 Partajează Postat Martie 14, 2007 Cu HP10W NU iti poti face subwoofer. Daca vrei sa folosesti difuri (semi)pro atunci foloseste unul de MINIM 12-15inch. Daca vrei sa folosesti de 10 inch, atunci mergi pe unul auto mai nervos. :smt003 Nu ar strica sa spui ce suma de bani esti dispus sa investesti in toata treaba asta. :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum