POLAKU2002 Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 (editat) buna seara.am 2 ore de cind caut o schema de conectare a firelor la acest dvd auto...am cumparat o mufa iso cu 16 pini si se potriveste dar este ptr alt model de masina...am descarcat manualul dar nu se intelege nimic unde vine galbenul sau rosu sau boxele....ma puteti ajuta cu o schema de conectare sau manualul de serviciu al dvd-ului.multumesc Editat Februarie 2, 2016 de POLAKU2002 Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 Pune o poza sa vad mufa din aparat. Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Februarie 2, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2016 (editat) image hosting websites si acesta este cablul original .imi cer scuze e vorba de o mufa cu 16 pini. photo hosting sites Editat Februarie 2, 2016 de POLAKU2002 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 1-Bat+ 9-Gnd 2-динамик LR- 10-динамик LF- 3-динамик LR+ 11-динамик LF+ 4-динамик RR- 12-динамик RF- 5-динамик RR+ 13-динамик RF+ 7-упр.усилит 16-A+ 8-упр.ант pinu 1 incepe din stinga sus inspre dreapta verifica daca se potriveste cu ce am dat eu Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 Esti sigur?Eu maine pot vedea exact Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 Esti sigur?Eu maine pot vedea exact trebuie verificat daca se potriveste dar nu in tensiune nu sunt 100% sigur Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Februarie 3, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2016 din pozele ce le am cu mufa originala reiese ca plusul e pin 8 masa e 7 si firul rosu e 7 dar nu ma pot baza pe ce se vede putin Link spre comentariu
sorintv Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Mufele care se gasesc in comert, nu intotdeauna corespund la pini, cu toate ca intra perfect. Ar trebui desfacut aparatul si vazut pe cablaj macar care este alimentarea. Ma refer la + rosu si + galben. Unele dvd-uri auto mai au un fir roz, care trebuie legat la masa sa apara imaginea (sau la frana de mana). Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Asta este asa ca in poza.Cine se ocupa intelege culorile.Si nu va mai luati dupa oricine isi da cu parerea.Vin des aparate arse de stiutori care banuiesc ca asa sunt legaturile.Fizic potriveste mufa de kenwwod dar legaturile nu. Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Februarie 3, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2016 am gasit o mufa kenwood care fizic se potriveste dar la fire nu...multumesc mult Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Cu placere, grija la legaturi. Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Verificarile le faceti cu atentie pe un un redresor ,nu direct pe bateria masinii.O gresala pe baterie duce la distrugeri uneori iremediabile ale aparatului. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Pe o sursa cu limitare de curent,nu redresor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum