jonny_ryc Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 va salut! am un sasiu 11ak30a11 tub normal cu traful defect model orega 40337-63, se poate inlocui cu fbt7950 este echivalent!? multumesc! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 In catalogul Hr zice ca e echivalent chiar HR 7950 . Link spre comentariu
palcu ion Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 tub normal,hr7950 Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 Montati-l si...veti afla!Cine are inca probleme in a depana un AK30 in 2016.......nu prea este...depanator. Link spre comentariu
jonny_ryc Postat Februarie 2, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2016 va multumesc mult! D-NUL ANDREI sunt sasie simple la care se impotmolesc si cei mai experimentati electronisti, nu cred ca dvs nu v-ati lovit de lucruri care pareau banale la reparat, si care de fapt v-au dat cele mai mari batai de cap!!! eu am cerut un sfat despre echivalenta acestui traf atata tot! cine are placerea sa raspunda tot respectul ptr persoana respectiva ,cine nu vrea ar trebui sa se abtina ,am mai vazut tot felul de mistouri de critici la adresa unora ,ar trebui sa se faca o rubrica speciala ptr ei! va salut! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 la 11ak30 inca mai sunt defecte la care nu sa intilnit fiecare si ca sa nu munceasca mult cum au muncit alti colegi trebuie sa ajute si pe cei care nu au intilnit defectu ca sa nu mai munceasca si ei asa mult care vrea raspunde si care nu vrea sa nu raspunda ca nu sint obligati Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum