Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema tv NEI sasiu indiana 200

Radiotelegrafist

Postări Recomandate

Buna seara colegi,va rog ajutati-ma si pe mine cu schema la acest sasiu,defectul consta in faptul ca am tensiune mica pe B+ si anume numai 80v,va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Radiotelegrafist

6

• dan cod

2

• adydep

2

• palcu ion

1

Posted Imageurl (2).htm

Langa TDA4601 schimbat cele 3 C=100Uf si C=1Uf.

In secundar 100Uf/160V,si mai sunt 2 buc de 1000Uf

Am schimbat domn andrei toti conzii electrolitici importanti cu unii noi si tot degeaba.

Link spre comentariu

Va multumesc pentru schema domn ANDREI TABACARU.problema rezolvata prin schimbarea lui c819 din sursa(mam grabit la schimbarea lui si l-am montat gresit prima data)

Pe bec apar 80V sau cu finalul linii conectat?Daca apar 80 V cu finalul linii conectat defect trafo.linii 100%.

tv-ul functiona dar cu dimensiuni reduse pe ecran. asta dupa ce am schimbat conzii electrolitici.

Link spre comentariu

eu unul nu am intalnit pana acum conzi electrolitici cu plusul la masa decat in cazul amplifurilor audio cu tranzistori pnp.

mai e timp

Editat de palcu ion
Link spre comentariu

eu unul nu am intalnit pana acum conzi electrolitici cu plusul la masa decat in cazul amplifurilor audio cu tranzistori pnp.

Si cand se filtreaza o tensiune negativa, cum se monteaza electroliticul?!!!

Link spre comentariu

se foloseste curent, chiar in tv uri, in special in BV cu alimentare diferentiala, in sura pt filtraj tensiune regulator,etc ! probabil ca,colegul giorgi tv a interpretat ca o gluma postarea colegului dan cod , crezand ca se refera la o tensiune pozitiva filtrata cu plusul la masa,,.cu respect!

Link spre comentariu

eu nu stiu de ce se incearca sa se faca din rahat bici sa trosneasca,adica niste postari aiurea fara nici o noima.acum ce facem dam exemple unde se folosesc conzi cu plusul la masa?stati linistiti ca le stiu pe toate aceste exemple, eu am dat doar un exemplu.

Link spre comentariu

Daca montezi acel cond invers sau daca scade valoarea mult -vorbesc de condul de 1micro montat cu plusul la masa!- tensiunile secundare o iau razna de tot!!....mare grija!!!

Este prezent si in Goldstar CKT2190;9902...etc...

Editat de flomar60
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări