Radiotelegrafist Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 Buna seara colegi,va rog ajutati-ma si pe mine cu schema la acest sasiu,defectul consta in faptul ca am tensiune mica pe B+ si anume numai 80v,va multumesc anticipat. Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 (editat) Langa TDA4601 schimbat cele 3 C=100Uf si C=1Uf. In secundar 100Uf/160V,si mai sunt 2 buc de 1000Uf Editat Februarie 2, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 2, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2016 url (2).htm Langa TDA4601 schimbat cele 3 C=100Uf si C=1Uf. In secundar 100Uf/160V,si mai sunt 2 buc de 1000Uf Am schimbat domn andrei toti conzii electrolitici importanti cu unii noi si tot degeaba. Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 Pe bec apar 80V sau cu finalul linii conectat?Daca apar 80 V cu finalul linii conectat defect trafo.linii 100%. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 2, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2016 Va multumesc pentru schema domn ANDREI TABACARU.problema rezolvata prin schimbarea lui c819 din sursa(mam grabit la schimbarea lui si l-am montat gresit prima data) Pe bec apar 80V sau cu finalul linii conectat?Daca apar 80 V cu finalul linii conectat defect trafo.linii 100%. tv-ul functiona dar cu dimensiuni reduse pe ecran. asta dupa ce am schimbat conzii electrolitici. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Ala cu plusul la masa? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 4, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2016 eu unul nu am intalnit pana acum conzi electrolitici cu plusul la masa decat in cazul amplifurilor audio cu tranzistori pnp. Link spre comentariu
palcu ion Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 (editat) eu unul nu am intalnit pana acum conzi electrolitici cu plusul la masa decat in cazul amplifurilor audio cu tranzistori pnp. mai e timp Editat Februarie 4, 2016 de palcu ion Link spre comentariu
tehtronics Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 eu unul nu am intalnit pana acum conzi electrolitici cu plusul la masa decat in cazul amplifurilor audio cu tranzistori pnp. Si cand se filtreaza o tensiune negativa, cum se monteaza electroliticul?!!! Link spre comentariu
cristi71 Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 se foloseste curent, chiar in tv uri, in special in BV cu alimentare diferentiala, in sura pt filtraj tensiune regulator,etc ! probabil ca,colegul giorgi tv a interpretat ca o gluma postarea colegului dan cod , crezand ca se refera la o tensiune pozitiva filtrata cu plusul la masa,,.cu respect! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 4, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2016 eu nu stiu de ce se incearca sa se faca din rahat bici sa trosneasca,adica niste postari aiurea fara nici o noima.acum ce facem dam exemple unde se folosesc conzi cu plusul la masa?stati linistiti ca le stiu pe toate aceste exemple, eu am dat doar un exemplu. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 Toate sursele cu TDA4601 au condul de 1uF cu plusul la masa.Nu cred ca nu ai reparat asa ceva.Daca il pui ala invers vezi rezultate . Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 6, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2016 da,l-am intalnit cel mai des chiar in sasiele indiana 200,dar oricum exemplele sunt numarate pe degete. Link spre comentariu
flomar60 Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 (editat) Daca montezi acel cond invers sau daca scade valoarea mult -vorbesc de condul de 1micro montat cu plusul la masa!- tensiunile secundare o iau razna de tot!!....mare grija!!! Este prezent si in Goldstar CKT2190;9902...etc... Editat Februarie 6, 2016 de flomar60 Link spre comentariu
Vizitator neluelectro Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 Am eu schema INDIANA daca mai e valabila....... neluelectro Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum