Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PlacI aluminiu & ABS

roscatu

Postări Recomandate

Salutare,nu stiu daca am postat unde trebuie,daca nu,rog un moderator sa il mute la categoria corespunzatoare.Problema este ca nu stiu unde as putea gasi placi de aluminiu drept si de ABS (material din acela plastic) in orasul Cluj-Napoca sau prin imprejurimi.Daca vreun coleg cunoaste ,rog sa imi spuna si mie.Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• roscatu

5

• UDAR

4

• nico_2010

2

• Untold

1

Top autori în acest subiect

Tabla aluminiu 1000x2000x1mm ; 135,54 lei . 

1000x2000x1mm = 2000000 mmc = 2dmc = 5,4kg. 135,54/5,4 = 25,1 lei/kg.

Spune-mi și mie unde ai găsit cu 10 lei pe kg . Deși, dacă ai calculat tot așa .....

PS Nu aștept neapărat un răspuns . Eu ți-am dat o informație . Dacă ți-e utilă îmi pare bine , dacă nu , asta e . 

Editat de UDAR
Link spre comentariu

Vorbeam de alt magazin la care ii vreo 10 lei. Deaia ziceam ca nu e din oras.Foaie de 1000x2000x1.5mm la 104 lei. Referitor la postul cu 45 de lei kg mi-a dat eronat nustiu de ce,,imi cer scuze.

Editat de roscatu
Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

Trebuie cautat un depozit unde colile pot fi taiate la dimensiune, chiar daca nu este foarte aproape. Magazinele nu au ghilotina, colile trebuie transportate cu o furgoneta si taiate acasa. Nasol!

Link spre comentariu

Chiar daca nu sunt chiar din Bucuresti, cei de aici au punct de lucru langa Bucuresti si pot livra si "resturi" la preturi promotionale, aici.

Poate gasesti ceva care sa se potriveasca ...

Daca nu, atunci vezi cat te costa sa iti debiteze dimensiunea necesara.

Eu ma uitam la un moment dat dupa placi cu care sa fac un nou router CNC si ei sunt singurii unde am gasit preturi cat de cat decente. Altfel poate merita sa faci un drum pana la Valcea si sa ii iei la intrebri pe cei de la Alro.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări