ruscanusorin Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 Va rog sa ma ajutati in privinta acestui aparat in legatura cu conexiunile care trebuiesc facute . Din aparat , in afara de firele pentru difuzoare , mai sant 6 fire : -rosu -galben -negru -2 roz (unul din ele duce in cupla , si unul este legat de firul negru) -portocaliu Firul rosu trece printr-o siguranta pe fir si se duce in cupla la firul roz . Un fir roz trece printr-o siguranta pe fir si duce la firul rosu de la cupla Firul galben duce direct in cupla Firul negru duce direct in cupla , dar de el este legat si unul din firele roz Firul portocaliu este neconectat la cupla Am alimentat cu ,,+,, pe firele rosu si roz care au sigurante pe ele si cu ,,-,, pe firul negru Pe displayul casetofonului i-mi apare pentru cateva secunde ,,ACC WAIT,, dupa care apare ,,ACC OFF,, iar aparatul nu executa nici o comanda din tastatura panoului. Link spre comentariu
surubarila Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 Sanatate permanenta! Pe fire nu sunt etichete?Unele aparate vor trei plusuri altele doua GND-uri,depinde.O poza se poate? Link spre comentariu
ruscanusorin Postat Februarie 2, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2016 Firele nu au etichete . Poza nu am cum sa pun , este defect telefonul. Un service manual pot gasi? Link spre comentariu
surubarila Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 Spui ca firul galben duce direct in cupla (un capat inteleg eu).Leaga-i celalalt capat la <+>. Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 Asa post lung de mi-e lene sa-l citesc.Ce nu e clar?!ACC WAIT-aparatul e asa de destept si asteapta firul "15".Iar dumneata nu-i dai firul "15"el se supara si zice ACC OFF. *firul "15" tensiune comutabila de la cheie contact*ACC *firul "30" tensiune fixa* BATTERY CONSTANT. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum