Vizitator RubenFerol Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 Salut, prieteni. De curand m-am hotarat sa investesc si eu intr-un sistem audio. Bugetul alocat ar fi in jurul a 2000 ron (poate sari putin daca face diferenta). Eu m-am uitat la un Edifier S760D sau S5500 Encore.Astept propunerile voastre cu entuziasm. Link spre comentariu
Binu Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 (editat) Tu vrei neaparat 5.1? Intreb pentru ca si eu am fost in locul tau pana inainte de Craciun. Dar, cautand mai bine, m-am oprit la doua monitoare de studio de la Pioneer. Si sincer, bine am facut.(parere personala) Eu am optat pentru doua bucati Pioneer S-DJ80X. Monitoare care impreuna cu o placa de sunet externa se aud excelent. Poate ca nu coboara la fel de mult in frecventa ca acele edifier, dar in ceea ce priveste claritatea, sunt net superioare. Eu m-am gandit asa: ce camera am?, ce vreau de la sistem? care din cele existente pe piata se preteaza cel mai bine pentru aplicatiile mele? Si am aflat urmatoarele: vreau un sistem care sa redea clar si cat mai fidel cu putinta, ...vreau un sistem care sa nu fie mare,.....vreau sa se descurce bine in majoritatea situatiilor. Am ramas surprins sa obsev cat de bine se descurca si in filme aceste monitoare. In plus, amplificatoarele folosite la Edifier (cel putin cele mentionate de tine), sunt pe circuite integrate si/sau clasa D. Pe cand la cele achizitionate de mine au amplificatoare clasa AB. Pe mine ma bate gandul sa mai achizitionez inca doua perechi Editat Februarie 2, 2016 de tragaci Link spre comentariu
Vizitator RubenFerol Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 Am luat in considerare si aceasta optiune (mai ales ca doua astfel de monitoare sunt mai usor de transportat in caz de "nevoie" ). Acum, ca am comparat specificatiile, sunt si mai deschis la astfel de idei. Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum