Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echivalent hgtg30n60a4d

Postări Recomandate

Cine ma poate ajuta cu un echivalent pentru acest igbt 30n60a4d,ma intereseaza ceva apropiat ca putere sau mai bun pentru un invertor tecnica 164 mai nou cu carcasa bricoline,am gasit si pe asta dar fake pe bani multi in bucuresti,multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mmihai94

6

• UDAR

4

• sesebe

4

• iceq

4

• 1 lună mai târziu...

La ce trebuie sa fiu atent atunci cand caut echivalente pentru IGBT-uri? Eu mai uit mai mult la tensiune, curent si timpii de comutatie.

De ex. pentru HGTG12N60A4 am ajuns la concluzia ca IGP40N65H5 ar fi bun in locul lui.

La STW45NM60 nu stiu ce ar merge de aici. La tensiune si curent sunt buni, dar la timpii nu sunt prea lamurit. STW-ul are timpii de comutatie intre 20 si 40ns, dar la cei din lista mea sunt igbt-uri cu diferente foarte mari intre timpii unui tranzistor(in special intre on si off, la on e de zeci de ns, iar la off de sute de ns).

Link spre comentariu

Corect. Nu am fost atent, fiind din invertor de sudura am zis ca e IGBT. In pdf nici nu m-am uitat sa vad ce e, adica eu eram convins ca e IGBT  :rade:  M-am uitat doar la caracteristici.

Link spre comentariu

Acum nu vrea să fiu răutăcios dar e destul de greu de confundat un MOSFET cu un IGBT chiar uitându-te doar la caracteristici . 

Editat de UDAR
Link spre comentariu

Uite ca l-am confundat. :rade:   Adica eu eram convins ca e igbt, in pdf m-am uitat la tensiune, curent, timpii de comutatie si atat. Nu stiu cum de nu mi-a sarit in ochi simbolul de pe prima pagina. Acum se explica diferentele intre timpii de comutatie, unul e mos si altul igbt.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări