Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sunet sacadat pe placa dedicata

pop_ady44

Postări Recomandate

Ai overclock pe procesor sau placa video?

Nu e vb ca sursa e proasta,poate sa fie un grup de c-uri terminate.Pe iesire la sursa,respectiv pe placa de baza.

Cum face si pe dedicata si pe integrata,ori e ceva din windows,ori defect hardware.Si de obicei e vorba de win.Poti sa pui un puppy linux pe un usb cu liliusb si sa testezi sunetul in linux.

Uitate cu o lanterna la condensatorii de pe langa chipset,sa nu fie unul umflat.Daca misti de mouse canta /fluiera ceva pe placa de baza/video?

Update de bios,

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pop_ady44

16

• FLORIN IORDACHE

7

• Den

4

• Florinel TV

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

sau problema de procesor. in cat % sta asta?candva am patit la fel cu un core 2duo,sacada cu totul,nu numai audio.l-am pus pe alta MB si la fel facea.l-am inlocuit cu unul mai slab,atat aveam si am rezolvat .

dupa care vedeti ramii,probati pe rand.

poate MB-ul nu se impaca cu SSD-ul...un update de bios ar trebui incercat.

Editat de ovy83
Link spre comentariu

Am observat, ca uneori sunetul merge perfect daca scot Destopul din priza si il las scos pana la urmatoarea folosire ,dar daca dau un restart iar sacadeaza .

Sa fie ceva  condesatori problematici?

Link spre comentariu
Eu unul cred ca aceasta placa de sunet Sound Blaster SB0570 cu placa de baza Gigabyte G41MT-ES2L nu sunt compatibile 100% . Daia va face problemele astea...

Daca ati incerca cu o alta placa de sunet,eu ca ar functiona ok,adica fara probleme.
Link spre comentariu

Treaba este ca am doar 3 astfel de placi de sunet, toate 3 identice .

Plus ca si onboardu face la fel, chit ca nu asa de des.

Editat de pop_ady44
Link spre comentariu

Deci sa inteleg mai bine,face tot asa si cu placa de sunet onboard ?

Daca da,atunci  ce antivirus aveti (folositi) pe acest pc-u ???

Aaa,si nu in ultimul rand,va rog sa-mi spuneti si mie ce peformante are pc-ul dvs .

Astept !!!

Link spre comentariu

Procesor dual core E6750  2giga ram ddr3 Win 8.1 pus pe SSD, Win 7 pus pe un hdd sata 3.

Ambele winndows instalate separat fara a fi alte hdd puse pe sistem .

Placa video dedicata cea onboard dezactivata 

Editat de pop_ady44
Link spre comentariu

Ce sistem de operare folositi si pe cati biti e instalat acest sistem de operare ???

Dar am vazut ca nu mi-ati raspuns la doua intrebari : 1 : Daca cu placa de sunet onboard face la fel,  2 : Ce antivirus aveti (folositi) pe acest pc-u ???

Link spre comentariu

Daca citeai tot nu printre randuri aflai ca-si cea on board face dar mai rar. 

Plus scrie clar ca e win 8.1 sau 7 dupa caz .(butez separat de pe hdd care vreau eu .)

Adevarat e ca nu am spus ca in 32 biti 

Si nu am spus ca folosesc avast cu licenta de 3 ani .

Link spre comentariu

Ok,am inteles acum,dar care e problema daca imi mai spuneti si mie toate datele despre pc-u?? Mie unul nu prea imi place sa citesc prea mult.....adica mai e putin si se creaza a treia pagina pe aceasta tema a dvs.

Deci uitati ce a-si incerca eu prima si prima data,a-si incerca sa dau antivirusul afara....si sa-l las pentru 3-5 min....fara antivirus ca sa vad cum cam cum lucreaza fara antivirus de loc pe pc-u.

Dar nu cumva aveti cumva vreun program care sa manance resulse multe de la pc-u,adica cum ar fi bittorrent etc....???  La cat la % sta procesorul ???

Link spre comentariu

In timpul redari player undeva la 20-40 %cand reda corect , cand sacadeaza urca la 70-90 la %.

in ilde sta la 1-10%

Torent sau ori ce alte soft de descarcat incarcat nu folosesc .

Fara antivirus am testat tot aceas treaba 

inclin sa cred si cred ca esti de acord cu mine ca au ramas doar 2 piese de eliminat din ecuatie .

Placa  de baza si sursa .care maine o sa le schimb cu altele identice cu aceleas device .

Editat de pop_ady44
Link spre comentariu

inclin sa cred si cred ca esti de acord cu mine ca au ramas doar 2 piese de eliminat din ecuatie .

Placa  de baza si sursa .care maine o sa le schimb cu altele identice cu aceleas device .

Pai daca placa de baza care o montati maine este indentica,indentica cu cea din pc-u,atunci o sa o schimbati mai mult degeaba...Mai repede sa-i schimbati sursa si sa mai verificati si socket-ul procesorului...sa nu cumva sa aiba vreun piciorus putin cam stramb...si sa nu faca contact bine. Problemele astea cu socket-uri...dau cam multe defecte ciudate... Am avut si eu vreo doua dastea cu socket.. :reytre

Mult succes !!!!

Noapte buna,Eu acum o sa ies de pe aici pentru ca e tarziu.

Link spre comentariu

Soketul LGA775 daca nu este protejat corect poate face necazuri nu zic nu 

Dar interesant este ca ea sacadeaza doar dupa un restart , ca daca il las de acu seara pana maine dimineata scos din priza, maine merge corect 100%,dar dupa un restart iar sacadeaza.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări