pop_ady44 Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 (editat) Am o problema cel putin interesanta pentru mine ,cu o placa de sunet Sound Blaster SB0570. Pana nu demult era pe o placa de baza Gigabite GA-P35C-DS3R care a decedat. Am luat de ocazie o alta placa tot Gigabite dar mult mai slabuta G41MT-ES2L . Problema este ca in redarea ori carui tip de sunet, daca misc mausul ,apare un fel de sacadare (agatare ) Am folosit toate sistemele de operare pt testare (XP,Windows 7 ,Windows 8 ) Defectu placi persista Posibilitatea ca acea placa sa fie defecta se elimina pentru ca e testata intr-in alt sistem si functioneaza perfect . PS Pe sistem am 2hdd de 3,5 de 320giga pentru stocare si un ssd de 120 giga pt sistem operare Editat Februarie 1, 2016 de pop_ady44 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 daca lasi numai hdd cu windowsul tot asa face? Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 1, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2016 (editat) Asta nu am incercat, dar nu e greu de incercat . Am dat jos toate hdd am lasat doar ssd si tot asa face Editat Februarie 1, 2016 de pop_ady44 Link spre comentariu
belasajgo Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 Sistemele de operare cu care a fost testata placa, au fost instalate dupa ce s-a inlocuit placa de baza? Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 1, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2016 Da ca altfel nu merge . si s-au instalat pe hdd separate care a-u fost formatate in pealabil Ps in timpul instalari nu a fost decat placa de baza hdd pe care sa instalat si dvd sau dupa caz stick. Link spre comentariu
core Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 instaleaza LatencyMon si vezi care driver "gafaie", mai ales ca ai pus un hardware mai slab.. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 1, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2016 (editat) Cam asa arata programul Editat Februarie 1, 2016 de pop_ady44 Link spre comentariu
Den Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 (editat) Schimba slotul. Sursa proasta Sau una din feritele de pe alimentari cpu /sau video canta,caz in care nu ai ce face. E belea cu driverele la creative,de mult ori schimbarea versiunii de windows atrage si alte probleme.Toate sunt win 7 da mai au si lipsuri astea de pe torente., Editat Februarie 1, 2016 de Den Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 1, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2016 (editat) Deci se confirma cea ce am banuit eu? Placa de baza proasta? sau sursa de alimentare de 2 bani?(cu toate ca este ceva de firma ) PS slotul l-am schimbat fara rezultat Editat Februarie 1, 2016 de pop_ady44 Link spre comentariu
Den Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 (editat) Pe casti face la fel/mufa frontala face la fel? De fapt frontul nu e conectat,nici nu are unde Existau odata drivere modate pt creative. Editat Februarie 1, 2016 de Den Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 1, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2016 Este placa dedicata dupa cum am scris ,ori in ce configuratie il las face ca dracu (2.1,4.0,5.1,7.1 2.0 ) Interesant este ca ori pe ce sitem am pus placa de sunet, si draiverele aferente nu o facut minuni de astea . cea on board este varza . Link spre comentariu
Den Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 Programul ala oricum este egal cu zero,sa zici ca-l folosesti pe placi mai zdravene,nu pe astea. La 90% din utilizatori le da aceeasi problema... Testeaza castile. Link spre comentariu
core Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 arata si pagina de procese si cel de driver, pe main doar iti confirma ca ai probleme din cauza de latency mare. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 2, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2016 (editat) Pe casti face la fel/mufa frontala face la fel? De fapt frontul nu e conectat,nici nu are unde Existau odata drivere modate pt creative. Am draivere creative modate deci e ok Frontu se poate conecta dar nu am eu partea de front ce vine montata in locul unui cd/dvd. Ori cum placa e slaba si cu probleme de fabrica .(*din ce se vede) Editat Februarie 2, 2016 de pop_ady44 Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 2, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2016 Mi-am facut timp acuma seara si am instalat softu pentru placa on board face exact la fel Deci in principiu e defect de fabrica sau Sursa e defecta ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum