Vizitator georged Postat Martie 14, 2007 Partajează Postat Martie 14, 2007 salut. stiti cumva unde se poate etalona o incinta termica (environmental test chamber), mai exact modulul ei de control? Ma interesaza ca etalonarea sa fie facuta pt temperatura afisata. deci, caut o firma autorizata care sa etaloneze un termometru digital inclus in modulul respectiv, de preferabil din bucuresti. Link spre comentariu
nicu_stef Postat Martie 14, 2007 Partajează Postat Martie 14, 2007 teoretic cei de la metrologie fac asta, dar vad ca site-ul nu functioneaza la ora asta. legal ei sunt abilitati, dar sculele lor cred ca sunt de pe vremea lui ceasca. poate maine merge http://www.inm.ro sau afli telefon din pagini aurii succese Link spre comentariu
Vizitator georged Postat Martie 16, 2007 Partajează Postat Martie 16, 2007 stiam bineinteles de institutul de metrologie, dar ei practica niste tarife cam mari, si o las ca ultima varianta. site-ul nu merge deloc, am tot incercat de vreo 2 saptamani. speram sa existe pe forum cineva care activeaza in vreo firma autorizata de INM care se ocupa cu etalonarea aparatelor electronice de masurare a temperaturii. sau macar cineva care a colaborat cu o astfel de firma. Link spre comentariu
sborkuti Postat Martie 16, 2007 Partajează Postat Martie 16, 2007 cei de la metrologie nu cred ca se forteaza sa-ti faca asa ceva,cel mult verifica daca e ok,etalonarea trebuie sa faci tu ei iti dau o hartie unde zic daca e ok sau nu,si stau cam prost si cu aparatura Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum