legionaru Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 Sasiu cp385 Multifunctional tda9367 jvc Procesor sunet msp3410d Cadre tda8357j ...etc Am inlocuit memoria cu una blank si am imaginea putin marita pe verticala Cum intru in service mode pentru reglaj? multumesc! Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 prog.91,claritate minim,rosu,verde menu repede Link spre comentariu
legionaru Postat Februarie 1, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2016 nu intra cu combinatia asta; telecomanda este originala RM-C71 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 Vedeti daca va ajuta. Link spre comentariu
legionaru Postat Februarie 1, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2016 Am gasit varianta corecta: Se apasa tasta MUTE si tasta RECALL in acelasi timp, iar pentru a iesi din SM si a memora modificarile, se opreste din intreruptorul de retea repet; am folosit tlc originala tip RM-C71 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum