danpin Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 Exista si tarozi pt. filetat in aluminiu: tarod de masina, coada intarita DIN 371detalonare tip B AZfilet metric DIN ISO 13flancuri profil rectificattoleranta: ISO 2 / 6Hexecutie dreapta M3x0.5 75,91 RON Vad ca in descriere spune tarod de masina dar prinderea pare pt. port tarod manual. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 Nici eu nu am 3 tipuri de tarod ci unul singur. Le iau "la bucata" si pana acum am reusit sa rup unul singur... Radiatoare din acelea am folosit f multe pentru convertoare 24V-12V pt camioane. Eu dau gaura cu burghiu de 2,5 (fara sa il ung cu ceva) iar ulterior filetul cu tarod de 3 inmuiat in ulei de masina (10W40). Cand piesa din aluminiu e mai groasa, intr-adevar, nu se poate face filetarea dintr-o singura etapa. Dau 3 mm filet, scot tarodul si il curat de "pilitura" de al adunata pe el, il bag din nou, mai fac 3 mm, iarasi il scot si-l curat, etc... dar merge fara probleme in aluminiu cu un singur tip de tarod... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum