azzido Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 (editat) Salutare, Caut un amplificator audio pentru a-l folosi in combinatie cu o pereche de boxe Klipsch RB61 si m-am oprit la un Rotel RB-980BX + preamp RC 970. Le-am gasit ambele in UK la pretul de ~1500 lei (le pot aduce gratis in tara). Englezul le-a cumparat de noi in 1996. Intrebarea mea este daca se merita ? As avea alte optiuni mai bune ? Nu as cumpara un amplificator SH de pe internet (nu am incredere ca sunt ok si nu le pot asculta) iar in Iasi sunt prea putine. Am un DAC cu PCM5142 24bit/192Khz (Fiio X1) care il voi folosi pentru intrarea in preamplificator. Camera in care se va folosi sistemul este de 30mp, ocazional scot boxele pe terasa. Ascult toate genurile de muzica. Multumesc Editat Februarie 1, 2016 de azzido Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 Pai amplificatorul este sh si cumparat tot de pe net,cu ce este mai bun decit altele cumparate tot de pe ne? Link spre comentariu
azzido Postat Februarie 1, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2016 Il iau cu garantie 30 zile, posibilitate de returnare, fac asta de ani de zile si nu am avut vreodata probleme cu descrierea, calitatea sau altceva fata de ce s-a prezentat. Din tara am cumparat diverse produse electronice si am avut atat experiente placute cat si mai putin placute. Sa zicem ca atat amplificatorul cat si preamplificatorul mai sus mentionate sunt in perfecta stare de functionare. Isi merita banii sau as putea gasi ceva mai bun ? Link spre comentariu
quasimodo Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 nu cred ca poti gasi pre+power si de firma , la mai jos de 1500 .........ROTEL ca firma , este peste medie , eu le-as lua ! Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 (editat) Nu am avut ocazia sa-l ascult dar amplificatorul pare destul de decent stind bine prin review-uri. In schimb studiind schema, si la putere dar si la preu, constat ca nu are nimic deosebit chiar este foarte simplist facuta. Schema la etajul final este foarte foarte asemanatoare cu ampliful dezvoltat aici pe forum dar upgradata pt puteri mai mari. Preamplificatorul in schimb parca ar fi facut de niste studenti....este simplificat la maxim si......nici macar nu are intrare de doza magnetica pt pasionatii de vinil. Parerea mea subiectiva: este un amplificator cu tendinte de "audiofilie" prin simplificarea extrema a schemei (lucru foarte bun de altfel) si care probabil suna foarte clar si detaliat dar pretul este un pic cam exagerat pt ceea ce ofera. Editat Februarie 2, 2016 de sesebe Link spre comentariu
azzido Postat Februarie 2, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2016 Ms baieti. L-am taiat de pe lista si ma voi orienta spre o putere mai mica (2 x 60 w) de 5 ori mai ieftina sa ma acomodez cu boxele, apoi voi mai vedea. Link spre comentariu
Vizitator ionicadelatara Postat Februarie 5, 2016 Partajează Postat Februarie 5, 2016 (editat) Parerea mea este ca v-ati grabit un pic.Daca te uiti la datasheet-ul tranzistorilor de la intrare spre iesire o sa vedeti ca nu e chiar amplificatorul lui barbu popescu .2sa1016 nu e bc560 si nici 2sa1209 nu este bd 140...cam totul este la dublu(frecventa, hfe, vce) sau la jumate(cob, zgomot), adica in sensul cel bun la tranzistorii sanken. Multa lume are tendinta sa judece ca daca nu e cascoda la intrare si final cu diamond buffer, sziklai sau mai stiu eu ce minunatie tehnica un amplificator e musai prost. Dupa parerea mea sculele fac toti banii. Faptul ca nu are preu phono e chiar foarte bine.decat unul prost mai bine deloc.Poate fi adaugat oricand unul de calitate inauntru.Apoi contine operationale ne5532 care nu sunt chiar rele , dar pot fi inlocuite oricand cu operationale moderne care sunt echivalente pin la pin. Amplificatoarele audio nu pot fi judecate usor dupa topologia generala.Conteaza si ce piese foloseste.Si dacia si bmw-ul au tot cate un motor si patru roti... Review-urile bune la un amplificator nu sunt chiar din senin. Boxele pe care aveti merg si cu amplificatoare de 5w, deci pe linia asta ar trebui sa va recomand un tda2003...glumesc, evident...doar pentru unii. Totusi, ca regula generala e bine sa stiti ca un amplificator de putere mai mica poate arde boxe de putere mai mare mai usor decat invers desi pare contraintuitiv.Sunt destui mesteri pe forum care pot sa va explice de ce, ca sa nu ma dau eu in stamba.Boxele alea ar merge usor cu un amplificator cu tuburi.Pt boxe mai de petrecere rotel-ul e numai bun .O recapare poate fi facuta de nenumaratii mesteri intr-ale audiofiliei la orice ora daca sunt condensatori uscati sau altele.Intr-un cuvant, n-aveti ce pierde. Editat Februarie 5, 2016 de ionicadelatara Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum