Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sursa tv sunny SN032LM23-T1 tr. din sursa mare nu se poate citi pe el

Vizitator duroi alexandru

Postări Recomandate

Am un tv sunny sursa busita am ilocuit toate componentel punte. Redresare co. Electrolitici trnzisotu lm ilocuit cu. SK 2755. Dupa aceiea lam. Introdus. In prza A aparut tensiunea de 300 v pe. Co. Ele trolitici .dar. Pe surza mica. Nu. Scoate. Nimic. Decit 5 v rezultat din optocuptor. Si nusti nustiu ce ar mai putea. Avea. Sa. Fie. Ci. Care comanda co ertoru sursei. Mici nu pot sal. Cites nu se vede ce integrat are va ro datim. O scema o sugesie

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cornel1962

4

• dan cod

3

• adydep

2

• surubarila

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Sincer eu nu te pot citi pe tine,colegul Cornel a reusit,sa-i multumesti!

:rade: ...greu!!!, mai mult am dedus, dar daca este sursa pe care o banui, e cam greu cu schema!

Link spre comentariu

Am un tv sunny sursa busita am ilocuit toate componentel punte. Redresare co. Electroliticitrnzisotu lm ilocuit cu. SK 2755.Dupa aceiea lam. Introdus. In prza A aparut tensiunea de 300 v pe. Co. Ele trolitici .dar. Pe surza mica. Nu. Scoate. Nimic. Decit 5 v rezultat din optocuptor. Si nusti nustiu ce ar mai putea. Avea.Sa. Fie. Ci. Care comanda co ertoru sursei. Mici nu pot sal. Cites nu se vede ce integrat areva ro datim. O scema o sugesie

Pune o poza cu sursa si....restul de litere la cuvinte inclusiv cratimele unde e nevoie de ele ca sa putem macar ....citi !! No ofense!!

Link spre comentariu

Sursa AOYUAN ...  AY160S-4HF01.

"o sugesie " :

Si ca sa nu transpiri prea tare o gasesti la ... 169 lei cu TVA inclus.

Ai ... PM

PS : de unde esti mai sandele ca mi s'a impupazat vazul incercand sa deslusesc ce vrei de fapt ?

Editat de leoncris
Link spre comentariu

Am un tv sunny sursa busita am ilocuit toate componentel punte. Redresare co. Electrolitici

trnzisotu lm ilocuit cu. SK 2755.

Dupa aceiea lam. Introdus. In prza A aparut tensiunea de 300 v pe. Co. Ele trolitici .

dar. Pe surza mica. Nu. Scoate. Nimic. Decat 5v rezultat din optocuptor. Si nusti nustiu ce ar mai putea. Avea.

Sa. Fie. Ci. Care comanda co ertoru sursei. Mici nu pot sal. Cites nu se vede ce integrat are

va ro datim. O scema o sugesie

Si uite asa am aflat ca "optocuptor" genereaza tensiuni. :13

Link spre comentariu

Ce cod are sursa ?

AOYAN AY60S4HF01

:rade: ...greu!!!, mai mult am dedus, dar daca este sursa pe care o banui, e cam greu cu schema!

Mar interesa. Ce. Tranzistor. Area. Sursa. Mare. Si tensiunea. De lucru depe colectoru. Tr cod sursa AOYUAN. AY160-4HF01
Link spre comentariu

Sursa AOYUAN ...  AY160S-4HF01.

"o sugesie " :

Si ca sa nu transpiri prea tare o gasesti la ... 169 lei cu TVA inclus.

Ai ... PM

PS : de unde esti mai sandele ca mi s'a impupazat vazul incercand sa deslusesc ce vrei de fapt ?

...cea mai buna solutie!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări