Vizitator duroi alexandru Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 Am un tv sunny sursa busita am ilocuit toate componentel punte. Redresare co. Electrolitici trnzisotu lm ilocuit cu. SK 2755. Dupa aceiea lam. Introdus. In prza A aparut tensiunea de 300 v pe. Co. Ele trolitici .dar. Pe surza mica. Nu. Scoate. Nimic. Decit 5 v rezultat din optocuptor. Si nusti nustiu ce ar mai putea. Avea. Sa. Fie. Ci. Care comanda co ertoru sursei. Mici nu pot sal. Cites nu se vede ce integrat are va ro datim. O scema o sugesie Link spre comentariu
cornel1962 Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 Ce cod are sursa ? Link spre comentariu
surubarila Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 Sincer eu nu te pot citi pe tine,colegul Cornel a reusit,sa-i multumesti! Link spre comentariu
cornel1962 Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 Sincer eu nu te pot citi pe tine,colegul Cornel a reusit,sa-i multumesti! ...greu!!!, mai mult am dedus, dar daca este sursa pe care o banui, e cam greu cu schema! Link spre comentariu
BUGHIU Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 Am un tv sunny sursa busita am ilocuit toate componentel punte. Redresare co. Electroliticitrnzisotu lm ilocuit cu. SK 2755.Dupa aceiea lam. Introdus. In prza A aparut tensiunea de 300 v pe. Co. Ele trolitici .dar. Pe surza mica. Nu. Scoate. Nimic. Decit 5 v rezultat din optocuptor. Si nusti nustiu ce ar mai putea. Avea.Sa. Fie. Ci. Care comanda co ertoru sursei. Mici nu pot sal. Cites nu se vede ce integrat areva ro datim. O scema o sugesie Pune o poza cu sursa si....restul de litere la cuvinte inclusiv cratimele unde e nevoie de ele ca sa putem macar ....citi !! No ofense!! Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 (editat) Sursa AOYUAN ... AY160S-4HF01. "o sugesie " : Si ca sa nu transpiri prea tare o gasesti la ... 169 lei cu TVA inclus. Ai ... PM PS : de unde esti mai sandele ca mi s'a impupazat vazul incercand sa deslusesc ce vrei de fapt ? Editat Februarie 1, 2016 de leoncris Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 Pune o poza sau doua clare cu sursa asta sa vedem cum arata. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 ...mai mult ca sigur , sursa este AY160S -4HF01 (#6)!!!...poate ne confirma cineva totusi.... Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 Am un tv sunny sursa busita am ilocuit toate componentel punte. Redresare co. Electrolitici trnzisotu lm ilocuit cu. SK 2755. Dupa aceiea lam. Introdus. In prza A aparut tensiunea de 300 v pe. Co. Ele trolitici . dar. Pe surza mica. Nu. Scoate. Nimic. Decat 5v rezultat din optocuptor. Si nusti nustiu ce ar mai putea. Avea. Sa. Fie. Ci. Care comanda co ertoru sursei. Mici nu pot sal. Cites nu se vede ce integrat are va ro datim. O scema o sugesie Si uite asa am aflat ca "optocuptor" genereaza tensiuni. Link spre comentariu
Vizitator duroi alexandru Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 Ce cod are sursa ? AOYAN AY60S4HF01 ...greu!!!, mai mult am dedus, dar daca este sursa pe care o banui, e cam greu cu schema! Mar interesa. Ce. Tranzistor. Area. Sursa. Mare. Si tensiunea. De lucru depe colectoru. Tr cod sursa AOYUAN. AY160-4HF01 Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 Sigur nu e bipolar deci nu are colector Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 Daca a confundat colectorul cu drena....si optocuplorul cu cuptorul......greu va demara sursa aia...... Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 Poate demara ,,zburand,,de pe masa. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 Sursa AOYUAN ... AY160S-4HF01. "o sugesie " : Si ca sa nu transpiri prea tare o gasesti la ... 169 lei cu TVA inclus. Ai ... PM PS : de unde esti mai sandele ca mi s'a impupazat vazul incercand sa deslusesc ce vrei de fapt ? ...cea mai buna solutie!!! Link spre comentariu
MISTER BIG Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 pozele sa nu fie balbaite cumva, , parca a ti fi fratele mai mic al lui Bubu, prietenii stiu de ce Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum