bercioiu Postat Iulie 16, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2020 (editat) La versiunea 5 am avut si eu ceva probleme de genul acesta cand lucram cu DS18B20, de la versiunea 6 in sus, nu mai sunt problemele astea. Masoara si tu de 3 ori si taie odata :-) Editat Iulie 16, 2020 de bercioiu Link spre comentariu
Kreator Postat Iulie 16, 2020 Partajează Postat Iulie 16, 2020 Salut! La DS trebuie sa ai minim 0.8s (sau cat scrie in datasheet in fct de precizia necesara) intre momentul cand dai comanda de incepere a conversiei temperaturii si cea a citirii temperarurii. Acesta este timpul necesar al DS pentru a converti temperatura in mod corect. Link spre comentariu
bercioiu Postat Iulie 16, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2020 Face Flowcode treaba asta. Link spre comentariu
Visse Postat Ianuarie 2, 2022 Partajează Postat Ianuarie 2, 2022 Buna seara stimati colegi de forum. De ceva timp a prins drag de flowcode, am facut catea mici proiecte, care functioneaza, acum am un proiect cu 6 senzori adresabil DS18B20, problema cu care ma confrunt, este ca nu stiu cum pot afla ID ROM al acestor senzori si, daca aflu cum pot sa-i scriu in flowcode. in asa fel ca fiecare senzor sa poata fi dedicat doar unui anume functii. Multumesc Link spre comentariu
sonic11 Postat Octombrie 31, 2022 Partajează Postat Octombrie 31, 2022 (editat) Pai ele sunt deja denumite one wire1...one wire2.... Cand adaugi macro component selectezi ce ds1820 vrei. Acum am vazut de cand e postul... Editat Octombrie 31, 2022 de sonic11 Link spre comentariu
RykăElectronistul Postat Iunie 2 Partajează Postat Iunie 2 La 28.03.2015 la 21:06, costi_b a spus: Am început să învăț flowcode. Am modificat pentru început o aplicație a userului bercioiu pentru scopul meu: un contor pentru mașina de bobinat care adună sau scade numărul de spire în funcție de sensul de rotație. Totul funcționează perfect în simulare. Problema apare la compilare în hex la orice aplicație pe care încerc să o compilez. În fișierul .c generat apare o eroare, uita să comenteze o linie unde apare textul ”Codul al initializarii Intreruperii ”. Menționez că am flowcode 5.5 și sistemul setat pe limba română, astfel că și programul s-a instalat automat în română. Există vreo metodă să compilez fișierul c corectat de mine nu cel generat automat? S-a mai lovit cineva de problema asta? Atașez și proiectul poate ma ajută cineva și mi-l face hex. Contor_bobinat.rar 2.89 kB · 18 descărcări Sper ca nu sunt offtopic. Am intampinat aceiasi problema. Nu stiu daca mai e de ajutor pentru cineva, tinand cont cat de veche e postarea si nu cred ca cineva mai foloseste versiunea flowcode 5. Daca mai sunt persoane care folosec v5 pot descarca aceasta arhiva care contine fisierul dll pentru limba romana cu bugul eroare compilare remediat. Dezarhivati si inlocuiti fisierul "FlowRO.dll" in "C:\Program Files (x86)\Flowcode\v5". Recomand ca inainte de a inlocui fisierul sa faceti un bakup dupa fisierul original. Am modificat fisierul "FlowRO.dll" si remediat eroarea de compilare. Eroare este generata de comentariul "//Codul al initializarii Intreruperii" in fisierul tau aceast comentariu este la linia 655 si este continuat si la linia 656. Cu eroare: nok.bmp si fara eroare: ok.bmp Arhiva cu fisierul "FlowRO.dll" cu bug compilare remediat. FlowRO.rar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum