Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lucreaza cineva cu FLOWCODE ?

Postări Recomandate

Vizitator cpu54321

Modelul exact nu-l stiu ca nu are nici un cod pe elAre push buton in centru Acum am alta problema Vreu sa folosesc un DS 1307 pt ora si data la o automatizare....in care vreu sa folosesc si encoderul pt navigare meniu am scris programarea facuta de DUCU si functioneaza corect(si este si precis) acum am vrut sa fac eu un program in flowcode si am reusit sa citesc doar secundeleprogramul contine deocamdata doar partea de citire si putin din afisare Atasez programul in Flowcode... poate ma poate lumina si pe mine cineva cum se foloseste corect Ds1307

DS1307.zip

Link spre comentariu

Vaeiabilele pe care vreau sa la modific in momentul cand setez o bautura sunt: timp_rasnire,APA_LAPTE_CAP,APA_LAPTE_CAL de fapt toate variabilele pe care le-am setat ca tip Int(Z)

Ca am facut eu:tot ce inseamna ingredient la o bautura am asociat cate o variabila pe care am memorat-o intr-o locatie distincta.In momentul cand selectez bautura si apas Start dar cu buton Meniu apasat pot avea acces la reglarea bauturii( ca e apa sau o pulbere).Aceasta variabila o printez si o pot scadea sau creste in flowcode pana la 65535 dar "live" dupa 255 trece in zero.

wally gater:lasa-mi o adresa de mail si iti trimit variant crackuita daca nu ai facut rost intre timp

Link spre comentariu

Da, faci un algoritm la salvare prin care transformi valoarea mare intr-o valoare mica, iar la citire faci operatiunea inversa sa refaci valoarea mare. Ai grija cand lucrezi cu eeprom-ul, pentru ca acesta are un numar limitat de scrieri/citiri. scrii valoarea in eeprom doar in momentul in care esti sigur ca valoarea s-a schimbat. Vezi sa nu pui scrierea/citirea in vreo bucla aiurea (sa scrie in eeprom), pentru ca in cateva minute de functionare ai stricat eeprom-ul...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări