Vizitator cpu54321 Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Modelul exact nu-l stiu ca nu are nici un cod pe elAre push buton in centru Acum am alta problema Vreu sa folosesc un DS 1307 pt ora si data la o automatizare....in care vreu sa folosesc si encoderul pt navigare meniu am scris programarea facuta de DUCU si functioneaza corect(si este si precis) acum am vrut sa fac eu un program in flowcode si am reusit sa citesc doar secundeleprogramul contine deocamdata doar partea de citire si putin din afisare Atasez programul in Flowcode... poate ma poate lumina si pe mine cineva cum se foloseste corect Ds1307 DS1307.zip Link spre comentariu
bercioiu Postat Noiembrie 21, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 (editat) Arunca un ochi aici, este un tutorial complet pentru DS1307 in Flowcode. Daca nu intelegi ceva, poti sa revii cu intrebari. Succes! Editat Martie 12, 2018 de bercioiu ortografie Link spre comentariu
Vizitator cpu54321 Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Multumesc incet incet v-a merge Link spre comentariu
bobinatorul Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 (editat) Am folosit si variabile de tip Int si aceeasi problema.Unde oi gresi? Dupa ce trece de 255 de fapt se reseteaza Editat Noiembrie 21, 2014 de bobinatorul Link spre comentariu
bercioiu Postat Noiembrie 22, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Ataseaza fisierul *.fcf sa ma uit prin el, altfel nu am de unde sa stiu ce faci acolo... Link spre comentariu
bobinatorul Postat Noiembrie 22, 2014 Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Stiu ca sunt multe balarii in el APARAT cafea v3.rar Link spre comentariu
bercioiu Postat Noiembrie 22, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Despre ce variabile este vorba?Ca imi este greu sa urmaresc flowchart-ul tau... Ai cam adunat mere cu pere... Intr-un macro al unei intreruperi nu ai ce cauta delay-uri... Link spre comentariu
wally_gatter Postat Noiembrie 22, 2014 Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Am tot citit acilea si eu , si am cautat un link de descarcare , dar se pare ca ori era invalid linkul , ori am eu ceva paduchi in browser de nu imi da voie sa descarc... Il gasesc in varianta demo oare? Link spre comentariu
bobinatorul Postat Noiembrie 22, 2014 Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Vaeiabilele pe care vreau sa la modific in momentul cand setez o bautura sunt: timp_rasnire,APA_LAPTE_CAP,APA_LAPTE_CAL de fapt toate variabilele pe care le-am setat ca tip Int(Z) Ca am facut eu:tot ce inseamna ingredient la o bautura am asociat cate o variabila pe care am memorat-o intr-o locatie distincta.In momentul cand selectez bautura si apas Start dar cu buton Meniu apasat pot avea acces la reglarea bauturii( ca e apa sau o pulbere).Aceasta variabila o printez si o pot scadea sau creste in flowcode pana la 65535 dar "live" dupa 255 trece in zero. wally gater:lasa-mi o adresa de mail si iti trimit variant crackuita daca nu ai facut rost intre timp Link spre comentariu
bercioiu Postat Noiembrie 22, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Da, este asa cum banuiam si cum de altfel iti spuneam si in postul #52. In EEPROM nu poti salva decat pana la maxim 255. Daca ai valori mai mari, le imparti in mai multe locatii sau faci ceva algoritmi sa transformi valorile peste 255 in valori sub sau egale cu 255. Link spre comentariu
bobinatorul Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 Ceva de genu cred ca am facut si la temperature,am sa incerc sa fac 255 ala sa fie de fapt 2550 ceea ce mi-ar fi arhisuficent. Link spre comentariu
bercioiu Postat Noiembrie 23, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 Da, faci un algoritm la salvare prin care transformi valoarea mare intr-o valoare mica, iar la citire faci operatiunea inversa sa refaci valoarea mare. Ai grija cand lucrezi cu eeprom-ul, pentru ca acesta are un numar limitat de scrieri/citiri. scrii valoarea in eeprom doar in momentul in care esti sigur ca valoarea s-a schimbat. Vezi sa nu pui scrierea/citirea in vreo bucla aiurea (sa scrie in eeprom), pentru ca in cateva minute de functionare ai stricat eeprom-ul... Link spre comentariu
ardiles Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 (editat) in ce sens se strica eepromul? se strica fizic sau se bocheaza? Editat Noiembrie 23, 2014 de ardiles Link spre comentariu
bercioiu Postat Noiembrie 23, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 Daca depasesti numarul de scrieri (care difera in functie de pic), nu mai poti folosi eepromul. Link spre comentariu
ardiles Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 deci nu se deterioreaza... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum