bercioiu Postat Septembrie 23, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Am folosit la un moment dat vref+, dar parcă doar setarile componentei si atat... Ma uit dupa proiectul acela so revin. Link spre comentariu
bercioiu Postat Septembrie 23, 2019 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Bagă un ochi aici Link spre comentariu
kkkabuu Postat Septembrie 24, 2019 Partajează Postat Septembrie 24, 2019 Eu foloseam ReadAsByte si nu ReadAsInt nu am acum cum sa incerc dat Duminica ma apuc. Marian zicea ca trebuie o linie de cod scrisa la inceput de bucla Link spre comentariu
cusnir Postat Octombrie 21, 2019 Partajează Postat Octombrie 21, 2019 are cineva codurile de activare la flowcode 8. Am vazut ca are arduino in biblioteca,, Link spre comentariu
cusnir Postat Octombrie 28, 2019 Partajează Postat Octombrie 28, 2019 Am reusit sa instalez versiunea de evaluare pt 30 zile, insa dupa ce am descarcat toolchainul pt arduino nu mai merge. Se inchide cum incerc sa fac ceva in flowchart.. Link spre comentariu
bentanioan Postat Iulie 14, 2020 Partajează Postat Iulie 14, 2020 Am nevoie de ajutor.De cateva zile incerc sa fac un termometru cu DS18B20 si afisaj cu 4x7 segmente si nu ma descurc.Am reusit sa-l fac sa afiseze unitati si zeci de grade,nu reusesc sa-l fac sa afiseze zecimi si sute de grade.In final va fi folosit ca termostat cu doua temperaturi , cu partea asta ma descurc. Va lucra la 70 si 90 de grade.Montajul este pe breadboard si functioneaza asa cum am descris.Daca ma poate ajuta cineva dau o bere. MultumescTERMOMETRU.fcf_avr Link spre comentariu
bercioiu Postat Iulie 14, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2020 (editat) Am modificat, mai adaugi o variabila "temp_T" si faci calculul asa:: Editat Iulie 14, 2020 de bercioiu Link spre comentariu
bentanioan Postat Iulie 15, 2020 Partajează Postat Iulie 15, 2020 Multam fain,afiseaza bine temperatura dar are momente cand arata 0000 sau in loc de 24 arata 48 sau cateodata arata 153 (se intampla aleatoriu si pentru cateva clipe). Link spre comentariu
bercioiu Postat Iulie 15, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2020 Variabila temp_T ai definit-o de tip INT, da? Link spre comentariu
bercioiu Postat Iulie 15, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2020 Incearca sa muti calculul din intrerupere , imediat sub calculul temperaturii, dupa citirea DS18B20 in main. Link spre comentariu
bentanioan Postat Iulie 15, 2020 Partajează Postat Iulie 15, 2020 E mai stabil dar tot mai ,,sare" din cand in cand. Link spre comentariu
bercioiu Postat Iulie 15, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2020 (editat) Configureaza intreruperea asa: Creeaza o variabila de tip Int numita "Tick" si mai adauga in macroul intreruperii asta: Mai creeaza o variabila de tip boolean numita "Read" si modifica in main asa: L.E.: Daca flicare afisarea, maresti frecventa intreruperii, modificand prescaler rate-ul si la if tick=244, pui noua frecventa Editat Iulie 15, 2020 de bercioiu Link spre comentariu
bentanioan Postat Iulie 16, 2020 Partajează Postat Iulie 16, 2020 Merge fain dar din cand in cand afiseaza 000.0 si cupleaza releul.O sa pun ceva temporizari la anclansare daca nu gasesc alta solutie. Multam fain. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum