Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lucreaza cineva cu FLOWCODE ?

bercioiu

Postări Recomandate

• 4 săptămâni mai târziu...

In curand apare Flowcode 7.

Parerea mea este ca Flowcode reprezinta cea mai usoara modalitate de a intra in lumea programarii embedded si vad ca cei de la Matrix Multimedia vor sa ofere si o varianta gratis. 

De vazut care vor fi limitarile impuse si daca se va arata sa fie pentru programarea embedded ceea ce este Eagle Cad pentru design PCB.

Insa, lucrul cel mai demn de luat in seama mi se pare faptul ca noul Flowcode va lucra cu suita de compilatoare XC de la Microchip ... poate aceasta va reduce pretul pentru pachetul PIC / PIC16 / PIC32.

Este interesant cum comunitatea celor care studiaza structura software,  a asteptat acest moment pentru a optimiza codul Flowcode 6. Sigur, deocamdata varianta optimizata este disponibila doar intr-un cerc restrans.

Editat de mars01
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Stie cineva de ce dupa deinstalare flowcode 5 calculatorul memoreaza configuratia si la reinstalare doar o reface? Baga inclusiv cheile de activare automat. Nu pot scapa de o problema si anume nu compileaza programele in hex.Sistemul este proaspat instalat..

Editat de aureliu67
Link spre comentariu

Am,  reinstalat din nou sistemul de operare ca nu stiu din ce motiv daca dezinsalam, la reinstalare apareau setarile precedente, inclusiv cu codurile gata bagate..

Acum merge dar asa doar pe sistem de operare proaspat instalat.. Mi sa mai intamplat si in inainte asta si nu o singura data.

Link spre comentariu

Pai probabil trebuiesc curatati registrii in Windows. Da' cum n-am mai facut operatia de la XP, nu stiu nici daca nici pe unde mai sunt registrii astia.

Link spre comentariu

Ca sa aiba utilitate softul "dedicat", programul (Flowcode) trebuie instalat cu monitorul softului "dedicat" activ. Aceasta pentru ca softul "dedicat" sa inregistreze fiecare modificare adusa de instalarea programului (Flowcode) si la dezinstalarea acestuia sa poata readuce Windows-ul si structura sa de fisiere la starea anterioara instalarii programului (Flowcode).

Link spre comentariu

A trecut o singura zi si compilatoru la flowcode nu mai vrea sa lucreze. Se repeta povestea veche. E versiunea englezeasca deci nu ar trebui sa fie bug.

Ce se intampla? Nu mai vreau sa reinstalez sistemul a 3 oara ca nu rezolva problema vad

Link spre comentariu

Si eu am probleme cu Flowcode pic v.5.5.2.1. La mine compileaza dar dureaza la un programel minuscul aproape 20 minute. Asta se intampla de vreo 2 luni.Am reinstalat WinXP , Flowcode si tot asa incet merge (softul nu e cumparat). Flowcode AVR merge f. bine.

Editat de bentanioan
Link spre comentariu

Cum spuneam, incercati sa instalati FlowCode 5.5.2.1 intr-un sistem de operare care nu are legatura la Internet (poate sa fie si o masina virtuala care nu are setate placile de retea pentru conectare la Internet) sau in care executabilele Flowcode au blocat accesul la Internet din windows firewall.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări