mikella Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 E bine de stiut ca se poate si asa. Momentan am rezolvat cu codul lui ELISON. Multumesc de interventie! Link spre comentariu
mars01 Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 (editat) In curand apare Flowcode 7. Parerea mea este ca Flowcode reprezinta cea mai usoara modalitate de a intra in lumea programarii embedded si vad ca cei de la Matrix Multimedia vor sa ofere si o varianta gratis. De vazut care vor fi limitarile impuse si daca se va arata sa fie pentru programarea embedded ceea ce este Eagle Cad pentru design PCB. Insa, lucrul cel mai demn de luat in seama mi se pare faptul ca noul Flowcode va lucra cu suita de compilatoare XC de la Microchip ... poate aceasta va reduce pretul pentru pachetul PIC / PIC16 / PIC32. Este interesant cum comunitatea celor care studiaza structura software, a asteptat acest moment pentru a optimiza codul Flowcode 6. Sigur, deocamdata varianta optimizata este disponibila doar intr-un cerc restrans. Editat Iunie 9, 2016 de mars01 Link spre comentariu
mars01 Postat Iulie 15, 2016 Partajează Postat Iulie 15, 2016 A aparut Flowcode 7. Download Free Version aici: http://www.matrixtsl.com/flowcode/download/ Iar mai jos sunt datele pentru un cont de trial (nu permite compilarea din pacate, cel putin deocamdata, dar macar putem vedea cam ce poate): Username: Flowcodev7-Trial Password: matrixpass724 Link spre comentariu
aureliu67 Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 (editat) Stie cineva de ce dupa deinstalare flowcode 5 calculatorul memoreaza configuratia si la reinstalare doar o reface? Baga inclusiv cheile de activare automat. Nu pot scapa de o problema si anume nu compileaza programele in hex.Sistemul este proaspat instalat.. Editat August 31, 2016 de aureliu67 Link spre comentariu
bercioiu Postat August 31, 2016 Autor Partajează Postat August 31, 2016 Vezi ca are un bug la compilare: nu poate compila daca este in limba romana, da-l in engleza si reincearca. Link spre comentariu
aureliu67 Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Am, reinstalat din nou sistemul de operare ca nu stiu din ce motiv daca dezinsalam, la reinstalare apareau setarile precedente, inclusiv cu codurile gata bagate.. Acum merge dar asa doar pe sistem de operare proaspat instalat.. Mi sa mai intamplat si in inainte asta si nu o singura data. Link spre comentariu
Liviu M Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Pai probabil trebuiesc curatati registrii in Windows. Da' cum n-am mai facut operatia de la XP, nu stiu nici daca nici pe unde mai sunt registrii astia. Link spre comentariu
aureliu67 Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Pai eu am instalat windows 7 . Si am dezinstalat programul cu un soft dedicat. Link spre comentariu
mars01 Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Ca sa aiba utilitate softul "dedicat", programul (Flowcode) trebuie instalat cu monitorul softului "dedicat" activ. Aceasta pentru ca softul "dedicat" sa inregistreze fiecare modificare adusa de instalarea programului (Flowcode) si la dezinstalarea acestuia sa poata readuce Windows-ul si structura sa de fisiere la starea anterioara instalarii programului (Flowcode). Link spre comentariu
aureliu67 Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 A trecut o singura zi si compilatoru la flowcode nu mai vrea sa lucreze. Se repeta povestea veche. E versiunea englezeasca deci nu ar trebui sa fie bug. Ce se intampla? Nu mai vreau sa reinstalez sistemul a 3 oara ca nu rezolva problema vad Link spre comentariu
mars01 Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Blocheaza executabilele Flowcode din Windows Firewall - Outgoing. Link spre comentariu
bentanioan Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 (editat) Si eu am probleme cu Flowcode pic v.5.5.2.1. La mine compileaza dar dureaza la un programel minuscul aproape 20 minute. Asta se intampla de vreo 2 luni.Am reinstalat WinXP , Flowcode si tot asa incet merge (softul nu e cumparat). Flowcode AVR merge f. bine. Editat Septembrie 5, 2016 de bentanioan Link spre comentariu
mars01 Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Cum spuneam, incercati sa instalati FlowCode 5.5.2.1 intr-un sistem de operare care nu are legatura la Internet (poate sa fie si o masina virtuala care nu are setate placile de retea pentru conectare la Internet) sau in care executabilele Flowcode au blocat accesul la Internet din windows firewall. Link spre comentariu
bentanioan Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Am blocat iesirea la internet dar degeaba. Pe calculatorul de acasa merge f. bine,la servici face figuri. Link spre comentariu
Liviu M Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 O fi stiind ca la serviciu muncesti pe bani? O cere o licenta valabila? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum