aliusa Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 dupa cum am promis colegului catalinvoda voi prezenta masina mea de facut peleti. voi posta foto si in cazul in care este cineva interesat sa construiasca aceasta masina dau detali Link spre comentariu
imreberes Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Pozele mai mari nu se poate? Link spre comentariu
aliusa Postat Ianuarie 31, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 ba da da le-am miscorat la 10% sa incapa toate ca e limitat la 500 kb Link spre comentariu
Vizitator catalinvoda Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 Nu poți te rog sa-mi trimiți pozele pe mail , ca nu-mi dau seamă din ele așa mici cum îi făcută.mailul este [email protected]. multumesc Link spre comentariu
avolocaru Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 Incarca pozele pe un site specializat, cum ar fi asta: http://www.imagebam.com/ selecteaza "family safe content" dimensiunea pozei apesi upload now si cam gata. Sau vezi ca si colegii aici au explicat pe undeva cum se incarca pozele... Link spre comentariu
eu-sunt Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 as dori sal fac si eu daca îmi trimiti si mie si mai ales datele de constructie aici si apoi pozele Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Martie 23, 2016 Partajează Postat Martie 23, 2016 (editat) Din ce faci peletii? Daca n-ar fi fost titlul topicului, nu mi-as fi dat seama ca e vorba de instalatie de facut peleti. Editat Martie 23, 2016 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum