calinagodja Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Stie cineva de unde as putea cumpara un STR51424 la un pret bun ?Cel mai ieftin l-am gasit cu 65 lei + transport .Este undeva mai ieftin?Este un tv panasonic tx-21s1tc si la pretul asta nu prea merita reparat. Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Vezi ca pe la rusi se gaseste un modul inlocuitor cu componente discrete si ceva tranzistor de putere, poate gasesti schema exacta si o reproduci Link spre comentariu
calinagodja Postat Ianuarie 31, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Mutumesc ,o sa caut. Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 http://elektrotanya.com/?q=hu/content/str-51424 Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Eu tot zic sa le realizeze cu componente discrete dar....... .Daca e defect numai tz. intern comutator,se taie capsula la jumatate,(cu flex,ferastrau,beschie,ce vreti dv.-atentie sa nu va raniti)si se urmareste indepartarea scurt-ului dintre picioarele 2,3si 4.Se conecteaza un tz.ext. cu baza la 2,col la 3 si e la 4-BU508,BU208 sau ce va lasa inima Link spre comentariu
calinagodja Postat Ianuarie 31, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Da,foarte ieftin.Multumesc. Nu este nici un scurt.Se opreste tv-ul cind vrea el,am "imprumutat"un str de la alt tv care functioneaza si merge .Clar ca este stv-ul defect. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 eu nu cred ca o sa functioneze aceasta metoda ca bu incorporat nu sa ars de aiuria ci cu un scop ca mai are ceva defect in ic un tranzistor o dioda zener etc probeaza si te convinge Link spre comentariu
calinagodja Postat Ianuarie 31, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Daca era in scurt il taiam cu dalta ca e mai ieftin Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 " indepartarea scurt-ului dintre picioarele" - nefericita ... exprimare ! Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 (editat) Am inteles ca nu e in scurt,dar e posibil ca intreruperile sa le faca chiar tz.intren comutator(in capsula se afla o placuta ceramica cu componentele de mica putere-in partea inferioara-si tz.comutator-in partea superioara).Taiati la jumatate capsula(integratul oricum e defect,nu aveti ce pierde),pana ajungeti la baza de cupru,si urmariti intreruperea tz.de restul capsulei(masurand cu multimetru 2 cu3 si 2 cu 4-b/c b/e). Montati STR pe radiator,apoi conectati un tz.extern,cum am zis mai sus. " indepartarea scurt-ului dintre picioarele" - nefericita ... exprimare ! Problema arzatoare este intre picioarele(ma scuzati pinii)... STR-ului Editat Ianuarie 31, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
calinagodja Postat Ianuarie 31, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Este in proba .Cu schema data de domnul leoncris merge . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum