Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

grundig xs 55,șasiu cuc5350

Vizitator alextron

Postări Recomandate

Vizitator alextron

bună ziua am un tv grundig xs 55 șasiu cuc 5350 defect și nu știu ce ar putea să aibă și dacă se mai poate depana,în sensul că dacă se mai găsesc și piese pentru acest șasiu.Defectul constă în faptul că imaginea e desincronizată pe vert.și horiz.am atașat poze cu imaginea săfie mai concludent,o să pun și schema care cred că e potrivită,aștep ceva sfaturi mulțumesc.

post-233761-0-82786400-1454236873_thumb.jpg

post-233761-0-32991400-1454236961_thumb.jpg

post-233761-0-36178900-1454236981_thumb.jpg

post-233761-0-70433800-1454237133_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

3

• dan cod

3

• Florinel TV

3

• adydep

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu sunt probleme de piese pentru un asemenea tv-u...Daca era un led sau o plasma...atunci mai ziceam ca se gasesc mai greu piese....dar pentru aceste tv-uri crt-uri,atunci se gasesc piese fara probleme.

Link spre comentariu

Se gaseste si PL500,mai greu,dar se gaseste  :rade: .

Da,dar problema e ca nu prea se mai gasesc tv-uri alb negru pe lampi...Se gasesc doar asa pentru colectionari de vechituri,aaa si care cer pe ele cat un tv-u color la mana a doua.. :rade:

Link spre comentariu

Da,dar problema e ca nu prea se mai gasesc tv-uri alb negru pe lampi...Se gasesc doar asa pentru colectionari de vechituri,aaa si care cer pe ele cat un tv-u color la mana a doua.. :rade:

pentru cine se mai uita la alb negru se mai gasesc piese fii sigur  :rade:

Link spre comentariu

pentru cine se mai uita la alb negru se mai gasesc piese fii sigur  :rade:

Da,dar depinde si de alb negru,adica daca sunt pe lampi sau pe integrate...pentru ca sunt doua tipuri de alb negru. :rade:

Dar oricum se gasesc si piese pentru tv-uri alb negru... Dar hai gata cu glumele...Haideti sa mai facem si treaba pe aici...  :reytre

Link spre comentariu
Vizitator alextron

Mulțumesc de raspunsuri,să le luăm pe rînd pentru domnu andrei tda 8214 l-am înlocuit dar degeaba am constatat că și cel vechi era bun,conzii din vertical i-am schimbat aproape toți,o să schimb și ce a mai rămas dar cred că nu aici e problema,defectul seamănă din ce mai țin eu minte la tv alb negru caf sincro,selector ori afi comun pentru că e și o imagine mai întunecată,dacă se întîmpla la cele alb negru dacă funcționau în condens cum e în general la sate se depanau ușor cele alb negru schimbai modulul și localizai unde e defectu,pentru a obține imaginea postată am mai umblat la semireglabili din vertical altminteri era o dungă  cît palma desincronizată orizontal și dădea peste cap rapid,conzii arată bine nu am găsit nici unu umflat și în general arată bine spun asta pentru că astea mai noi arată mult mai prost, are culori 

și o imagine mult mai frumoasă decît modelele mai noi adică merită reparat numai să se și poată.Aș vrea cu ajutoru vostru să localizăm cumva în ce zonă anume să caut să nu umblu la nimereală.Poza e  destul de clară așa vede el și încă ceva osd-ul e bun doar cu semnal se manifesta așa,pentru domnu dan cod nu are nici  sonor aștep îndrumări de la voi mulțumesc.

Editat de alextron
Link spre comentariu

Incercati cu semnal A/V,sa tragemSDA3202 luzie.Sincro H+V si final cadre sunt incluse in TDA8214,dar daca e bun.......Totusi daca nu acordeaza pe post era in selector,la aparatele astea,SDA3202 sau TSA5511 care se defectau.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări