Vizitator alextron Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 bună ziua am un tv grundig xs 55 șasiu cuc 5350 defect și nu știu ce ar putea să aibă și dacă se mai poate depana,în sensul că dacă se mai găsesc și piese pentru acest șasiu.Defectul constă în faptul că imaginea e desincronizată pe vert.și horiz.am atașat poze cu imaginea săfie mai concludent,o să pun și schema care cred că e potrivită,aștep ceva sfaturi mulțumesc. Link spre comentariu
nationalistu Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Salut tinand cont de vechimea lui trebuie sa-i face-ti o cura de condesatori electrolitici.Si o sa gasiti destui care trebuie sa-i schimbati. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Nu sunt probleme de piese pentru un asemenea tv-u...Daca era un led sau o plasma...atunci mai ziceam ca se gasesc mai greu piese....dar pentru aceste tv-uri crt-uri,atunci se gasesc piese fara probleme. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 daca se mai gasesc si la tv-euri alb negru chiar si pe tuburi piese cum sa nu se gaseasca la tv color Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Se gaseste si PL500,mai greu,dar se gaseste . Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Se gaseste si PL500,mai greu,dar se gaseste . Da,dar problema e ca nu prea se mai gasesc tv-uri alb negru pe lampi...Se gasesc doar asa pentru colectionari de vechituri,aaa si care cer pe ele cat un tv-u color la mana a doua.. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Greu din imaginea aia sa iti dai seama de defect.Pare si desincronizare si imagine cu continut aiurea...nici poza parca nu e clara.Sonor are? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Da,dar problema e ca nu prea se mai gasesc tv-uri alb negru pe lampi...Se gasesc doar asa pentru colectionari de vechituri,aaa si care cer pe ele cat un tv-u color la mana a doua.. pentru cine se mai uita la alb negru se mai gasesc piese fii sigur Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 pentru cine se mai uita la alb negru se mai gasesc piese fii sigur Da,dar depinde si de alb negru,adica daca sunt pe lampi sau pe integrate...pentru ca sunt doua tipuri de alb negru. Dar oricum se gasesc si piese pentru tv-uri alb negru... Dar hai gata cu glumele...Haideti sa mai facem si treaba pe aici... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 da gata cu joaca eu zic sa schimbe soclu tk ca vede defocalizat prima data si conzi cum se spune mai sus Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 In partea dreapta parca se vad cateva dungi aia nu pare defocalizare. Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Avand in vedere ca are in componenta TDA8214,cred ca aici este problema. Link spre comentariu
Vizitator alextron Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 (editat) Mulțumesc de raspunsuri,să le luăm pe rînd pentru domnu andrei tda 8214 l-am înlocuit dar degeaba am constatat că și cel vechi era bun,conzii din vertical i-am schimbat aproape toți,o să schimb și ce a mai rămas dar cred că nu aici e problema,defectul seamănă din ce mai țin eu minte la tv alb negru caf sincro,selector ori afi comun pentru că e și o imagine mai întunecată,dacă se întîmpla la cele alb negru dacă funcționau în condens cum e în general la sate se depanau ușor cele alb negru schimbai modulul și localizai unde e defectu,pentru a obține imaginea postată am mai umblat la semireglabili din vertical altminteri era o dungă cît palma desincronizată orizontal și dădea peste cap rapid,conzii arată bine nu am găsit nici unu umflat și în general arată bine spun asta pentru că astea mai noi arată mult mai prost, are culori și o imagine mult mai frumoasă decît modelele mai noi adică merită reparat numai să se și poată.Aș vrea cu ajutoru vostru să localizăm cumva în ce zonă anume să caut să nu umblu la nimereală.Poza e destul de clară așa vede el și încă ceva osd-ul e bun doar cu semnal se manifesta așa,pentru domnu dan cod nu are nici sonor aștep îndrumări de la voi mulțumesc. Editat Februarie 1, 2016 de alextron Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 Incercati cu semnal A/V,sa tragemSDA3202 luzie.Sincro H+V si final cadre sunt incluse in TDA8214,dar daca e bun.......Totusi daca nu acordeaza pe post era in selector,la aparatele astea,SDA3202 sau TSA5511 care se defectau. Link spre comentariu
Vizitator alextron Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 o să încerc să văd ce pot face,atașez două poze una cu semnal av și una fără semnal. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum