imreberes Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 A ajuns la mine acest amplituner defect. La iesirile are 0V respectiv -4V. Siguranta la iesirea de -4V a fost scoasa. Finalul e un STK4843. In afara de stk mai trebuie sa "fiu atent" si la alte piese. Am stk cumparat de nou din magazin, dar pana acum n-am avut timp de el. Link spre comentariu
imreberes Postat Ianuarie 31, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Acum am masurat din nou: -6,6 si -17 V. Cred ca n-o sa mai masor, ca din ce in ce e mai rau. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Verifică rez dintre pinii 9-10, reţelele bootstrap dintre U- şi pinii 4, 13. Poate nu e defect total. Link spre comentariu
imreberes Postat Februarie 1, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2016 Din pacate a fost. Noul integrat nici macar nu a fost umplut cu rasina.Cand am pus, un canal mergea cam 5 secunde, dupa care a aparut un -41V la iesire. Celalalt canal merge frumos, dar nu l-am testat la puteri mari. Asa ca pot sa-mi iau altul :( Link spre comentariu
ex.escu Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 STK-urile ,originale sau clone,de obicei nu au rasina ;la cele "clonate"de obicei cedeaza prefinalul,2L sau G1 (mmbt5401/5551),care e un fel de 2n5401/5551 smd,cu puterea disipata de max.350mw si rezistenta termica mare-chinezii le folosesc la majoritatea STK-urilor inclusiv la cele de puteri declarate mai mari,gen STK4231,etc. O solutie ar fi desfacerea cu atentie a capacului si inlocuirea lor cu tranzistoare mai potente,dar e o intreprindere dificila si riscanta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum