Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Onkyo tx-27 defect

imreberes

Postări Recomandate

A ajuns la mine acest amplituner defect. La iesirile are 0V respectiv -4V. Siguranta la iesirea de -4V a fost scoasa. Finalul e un STK4843. In afara de stk mai trebuie sa "fiu atent"  si la alte piese. Am stk cumparat de nou din magazin, dar pana acum n-am avut timp de el.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• imreberes

3

• zal

1

• ex.escu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Din pacate a fost. Noul integrat nici macar nu a fost umplut cu rasina.Cand am pus, un canal mergea cam 5 secunde, dupa care a aparut un -41V la iesire. Celalalt canal merge frumos, dar nu l-am testat la puteri mari. Asa ca pot sa-mi iau altul :(

Link spre comentariu

STK-urile ,originale sau clone,de obicei nu au rasina ;la cele "clonate"de obicei cedeaza prefinalul,2L sau G1 (mmbt5401/5551),care e un fel de 2n5401/5551 smd,cu puterea disipata de max.350mw si rezistenta termica mare-chinezii le folosesc la majoritatea STK-urilor inclusiv la cele de puteri declarate mai mari,gen STK4231,etc.

O solutie ar fi desfacerea cu atentie a capacului si inlocuirea lor cu tranzistoare mai potente,dar e o intreprindere dificila si riscanta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări