cristian_98 Postat Ianuarie 30, 2016 Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 (editat) Buna seara. Detin aceasta placa de baza, in combinatie cu un procesor Intel G3220 si 4 GB ram. Acum ceva timp am instalat Windows 7, si utilitarele de la placa de baza. A cerut sa faca update la bios, am dat si l-a facut. Dupa restart, au inceput problemele. Sta cam 1 minut pana trece de logo-ul Asrock, dupa care functioneaza normal. Am incercat sa reinstalez windows-ul, si la fel, doar ca dureaza mult instalarea windowsului, mai mult decat normal, incarca greu fisierele pentru instalare, trece greu de la un pas la altul al instalarii. Pana si boot-area normala a windows-ului e ingreunata, apare prima data logo-ul placii de baza la care sta cam 1 minut, dupa care apare sigla windows, pe fundal negru, la care mai sta cam 1 minut, apoi se incarca 'luminitele' (de la bootarea windows 7) si apare 'Welcome' si apare desktop-ul. Am facut si downgrade la bios, la fel face. Nu este influentat de hdd, am probat cu 3 bucati. Am dezactivat din bios si functia '' Full Screen logo" si apare ca s-ar incarca ceva in timpul asta, cat ar fi stat cu logo-ul fullscreen... Ceva idei? Ce ar putea sa aiba? Cand il deschid, fara fullscreen logo, pana la detectarea porturilor sata etc, apare imaginea de mai jos, si in coltul din dreapta, se vede ca se incarca ceva, prima data este B4, dupa 92, dupa aceea apare inca un numar si imediat trece de bios. Editat Ianuarie 30, 2016 de cristian_98 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 30, 2016 Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 H81M DGS R2 0 1 60 WIN zip este problema de bios prima data instaleaza programul din primul link si descarca si biosul din al doilea link si acolo ai sa te descurci ca nustiu cum e programul ca la mine nu merge sal instalez si buteaza biosul cu programul ce ti lam dat si cu biosul din al doilea link dar inainte de asta salveaza biosul de pe placa si daca tot nu vrea atunci va trebui programat biosul cu programator H81M DGS R2 0 1 60 ROM zip Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum