Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Daewoo DMQ-2166TXT

nationalistu

Postări Recomandate

Salut deranjez si eu cu o rugaminte am acest tv,la depanat si problema e ca nu se opreste pe cautare automata.Am verificat bobina AFT pe,pinul 44 de la TDA8362B am 4,03 V.

Deci orice sfat e binevenit,multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nationalistu

3

• adydep

3

• palcu ion

1

Top autori în acest subiect

Cred ca e vorba de sasiu CP330.Schimbati condensatorul de filtraj pe linia 16V,de la trafo linii(filtreaza tensiunea ci intra in 7808 si 7812).Daca tot nu se rezolva as suspecta TDA8362 avariat la pin 44.

Link spre comentariu

Filtrajele iesa din discutie au fost verificate si schimbat tot ce era uscat.Cand actionez asupra bobinei L103,se modifica si tensiunea de la pinul 44 de la ic TDA8362B,intre 3...7 V,deci nu pare defect.

Link spre comentariu

Verificati ce tensiune apare pe pin 19 (AFT)microprocesor,la acord pe post ar trebuii sa fie 2,5V(face excursie in cautare intre 0-5V).

De asemenea verificati si componentele dintre pin 19 microprocesor si pin 44 TDA8362(nu am schema in fata dar din amintiri parca printre componente este si un tranzistor pnp)

Link spre comentariu

Dupa ce l-am mai gadilat si tot nu functiona cum trebuie i-an schimbat L103,cu toate ca cea originala dadea continuitate la masuratori probabil condesatorul ceramic intern cu probleme.Deci sa rezolvat...in defect de kkt.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări