Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reball chip video laptop

norad

Postări Recomandate

Va salut,

Acum un an la un laptop a fost facut reballing la chip-ul video.

Acum cateva zile iar a crapat (aceleasi simptome). M-am dus la acelasi service insa mi-au zis ca nu garanteaza pentru lucrare (reballing) si plata trebuie facuta in avans (310 RON). Adica e posibil ca la finalul operatiei, laptopul sa nu mearga.

De cate ori se poate face un reballing la un chip video ?

Ii intreb pe cei ce fac asemenea operatii: e o practica obisnuita plata in avans, dar fara a garanta reusita operatiei ?

Laptop HP 625.

Sunt perfect constient de manopera laborioasa.

Editat de norad
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• norad

2

• bogdan546

1

• gauss

1

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

Off - topic ... 310 RON atunci + 310 RON acum ... acont pentru ceva nou . Bine ca a tinut un an ... garantia la scule noi e 2 ani ! Mai ales la cele " ieftine si bune " . Sant modele renumite pentru probleme " de genul " . Mai exact ( la intrebare ) ... nu practic asa ceva . Dar poate fi o conditie ... e un contract intre 2 parti , liber consfintit . O parte a impus o clauza . Mie - mi miroase a lipsa de profesionalism , asigurare pentru lucru neglijent . Puteti refuza ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

reballing se face o singura data si daca nu merge mult asta este se duce cipul si trebuie schimbat si va merge mult timp cu un cip nou 

de asta tia cerut bani inainte ca ei stiu deja ca nu se poate face asta se mai intimpla cite o data sa mai mearga dar foarte rar deci gasesti laptopuri ieftine pe net

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări