VALENTIN STANCU Postat Ianuarie 30, 2016 Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 (editat) Salutare colegi.Am primit la reparat un lcd LG, care are arsa sursa LGLP2637HEP.Am gasit puntea redresoare arsa, integratul F9223L ars si dioda D151 pe care scrie 4H si are o dunga albastra.Pe internet am gasit o schema de sursa asemanatoare si am dedus ca aceasta dioda ar fi D1FS4-X.Va rog frumos ma puteti ajuta sa imi spuneti cu ce as putea sa inlocui aceasta dioda.Multumesc. Editat Ianuarie 30, 2016 de VALENTIN STANCU Link spre comentariu
BUGHIU Postat Ianuarie 30, 2016 Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 (editat) Cam orice schottky de 1,5-2 amperi...si o tensiune corespunzatoare .... Editat Ianuarie 30, 2016 de BUGHIU Link spre comentariu
iod2 Postat Martie 7, 2017 Partajează Postat Martie 7, 2017 a gasit cineva schema la sursa asta? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 7, 2017 Partajează Postat Martie 7, 2017 a gasit cineva schema la sursa asta? La tv-urile LG-uri nu prea sunt publicate schemele surselor... Am avut si eu nevoie de vreo doua scheme pentru surse de LG-uri,dar fara rezultate... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum