marioml Postat Ianuarie 30, 2016 Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 Vreau parerea voastra despre noile aspiratoare ecologice(!?). Vreau sa stiu daca a cumparat sau probat cineva unul din asta. Cred ca la "recomandarea" CE, producatorii au scos pe piata aspiratoarele cu motoare de puteri mici: 600-800W. Ce stiti sau ce credeti despre astea? Au descoperit o noua tehnologie a vaccum-ului sau ne alegem cu banul dat pe un produs mai prost decat cel vechi. Vechiul aspirator functioneaza inca, dar are deja mai mult de 10 ani si ma gindesc la unul nou. Vreau sa fac achizitia (sa aleg), inainte sa dispara de pe piata cele de 1200- 1500W. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 30, 2016 Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 Cred că ar fi cazul să vă luați unul din ultimele aspiratoare cu puterea de peste 1000W ce mai sunt comercializate, fiindcă nu mă aștept la mari performanțe de la un aspirator de 600W, ne vom întoarce practic la performanțele aspiratoarelor gen ,,Ideal,,.....pentru cei ce-și amintesc aspiratoarele acelea pe care le foloseam și la zugrăvit. Nu pot să zic că nu erau bune de nimic, făceai treabă și cu acelea, dar nu se compara puterea de aspirare a lor cu cele de peste 1000W de acum. Mari minuni nu cred că pot apărea în tehnologia vacuumului, fiindcă ai nevoie totuși de o anumită putere minimă pentru a avea o aspirare eficientă, putem compara asta cu un autoturism de mic litraj, gen Tico sau Matiz comparat cu un Bugatti Veiron....ambele te duc la destinație, dar ultimul o face într-un timp mult mai scurt. Până la urmă nu va fi o așa mare tragedie, am aspirat mulți ani cu aspiratorul ,,Ideal,, și n-o să tușesc dacă o s-o fac iar (ca și performanță)..... Oricum, s-ar putea să fie doar o ,,fiță,, de moment a UE, la fel au spus și cu becurile cu incandescență că vor dispărea, dar încă se găsesc pe oriunde. Le fac chinezii într-o veselie....și bine fac. Link spre comentariu
manolo Postat Ianuarie 30, 2016 Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 E o timpenie,in loc sa aspiri 5 min o vei face in 10min. Link spre comentariu
marioml Postat Februarie 1, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2016 Multumesc pentru pareri... Am sa achizitionez saptamina aceasta unul. Inca nu m-am hotarit asupra marcii. Imi aduc foarte bine aminte de "Ideal". Nu numai ca l-am folosit cu succes, dar i-am schimbat nu stiu cite rinduri de perii si un rind de rulmenti... Link spre comentariu
Spitfire Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 Daca mai gasesti Samsung cu filtrare prin apa, cumpara-l cu incredere, am de doi ani asa ceva si e impecabil in toate privintele. A costat ~600 lei, dar merita! Link spre comentariu
belasajgo Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 Si eu am un aspirator Samsung Aquatic, sunt foarte multumit de cum aspira, singurul inconvenient este ca dupa fiecare aspirare petrec cateva minute cu spalatul partilor interioare. Dar daca asta nu reprezinta o problema pentru tine, in rest este un aspirator foarte bun ce pot sa recomand cu incredere. Aerul ce iese din aspirator este intr-adevar mai curat in comparatie cu aerul ce iese din alte aspiratoare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum