Den Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 (editat) Nu-l ajuta cu nimic,a testat si alt router. Editat Ianuarie 31, 2016 de Den Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Nu inteleg de ce apare aceasta problema ,eu la RDS folosesc router de la fostul Romtelecom l-am modificat si gata il am asa de mai bine de 2 ani si nu am avut nici o problema.. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 pai e problema ca astia au numai fomei la suport si alea habar nu au cu ce se mananca problema mea. Link spre comentariu
Marius Rotundu Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 (editat) Salut, nu umbla la MTU (Maximum Transmition Unit - marimea unui pachet de informatie), 1492 este suficient, eu folosesc un ruter CISCO2821 si am experimentat cu MTU pana la 1514b dar schimbarile nu sunt notabile, oricum 1492 este valoare ok, nu o schimba. Din moment ce pe "direct" merge, cablul este ok. da-i in consola pe pc cu care te-ai conectat "ipconfig /all" si copiaza MAC-ul pe o hartie, apoi vezi ca in ruter ai optiunea undeva pe o pagina de config "clonare MAC" si introdu-l acolo. Dupa ce ai facut aceasta operatiune da-i connectare si sa vedem ce se intampla. FOARTE IMPORTANT: Inainte sa scoti cablul din PC da un diconect conexiunii PPPoE, fara disconect tot procesul va fi intarziat de catre serverul lor. Editat Ianuarie 31, 2016 de Marius Rotundu Link spre comentariu
belasajgo Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Ceva nu e bine... Poti sa faci un print-screen si cu pagina unde se introduc datele PPPoE? Si ai putea face si un print-screen cu ipconfig atunci cand este legat router-ul la calculator (chiar daca nu merge internetul). Daca nu ar fi fost mentionat in prima postarea ca s-a incercat deja clonarea adresei MAC, atunci si eu la asta ma gandeam, dar totusi am impresia ca problema este cauzata de altceva. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 voi face deseara printurile solicitate. intotdeauna dau disconect la pppoe inainte de a scoate cablul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 20, 2016 Partajează Postat Februarie 20, 2016 Gata, Treaba era din echipamentul lor de pe scara. Au schimbat portul si acum ma lasa si pe mine cu router. Cam gretosi cei care au venit, era cat pe ce sa plece si sa nu ii intereseze ca mie nu imi merge. Norocul meu a fost ca am sunat pe cine trebuie si dupa interventii baietii si-au mutat fundul si au descuiat cutia ca sa mute mufa. Spuneau ca nu se baga daca pe direct imi merge. A trebuit sa ii pacalesc si pe cei de la call center ca sa imi trimita echipa. Call center - 3xthumbs down, cei 2 de pe teren - thumbs down, bunul meu prieten care i-a mustruluit si biciuit - 10xthumbs up. Link spre comentariu
dany_cta Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 (editat) Problema nu este "de la echipamentul de pe scara", desi ai putea sa zici ca acolo e problema, dar de fapt el functioneaza asa cum trebuie. Dupa cum s-a sugerat mai sus problema este mac address-ul. Echipamentele de pe scara sunt configurate sa accepte un singur mac address pe port si blocheaza orice altceva. Solutia: oricare din cele de mai jos - cum s-a sugerat mai sus sa clonezi mac-ul, nu din router-ul vechi ci din calculatorul tau in router-ul nou. - sa lasi router-ul conectat o perioada mai lunga de timp pana expira vechiul mac (al calculatorului) din cache-ul switcului de pe scara si macul routerului ramane singur pe port (depinde cat este setat la ei, difera in fiecare oras). - sau lasi complet totul neconectat si primul echipament conectat dupa o noapte sa fie direct router-ul. Prin schimbarea portului ai facut direct optiunea a 2-a, de aia a mers. Editat Februarie 21, 2016 de dany_cta Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 1, am incercat si nu a mers. 2 si 3 nu am stiut. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum